19mlooda91 0 Napisano Maj 6, 2010 Proszę o radę tych które używają Patentexów... ponieważ używam tylko ich bo nie mogę hormonów ze względów tarczycy.... i z tego powodu też mam nieregularny okres.. ale kiedy biorę globulki (współżyję dość rzadko, jakiś raz na miesiąc albo dwa miesiące) okres mi się spóźnia... Kiedyś nie miałam aż takich problemów... i w ogóle po globulkach mam zawsze bardzo gęsty śluz, że mogłabym go wręcz rwać... i ma okropny zapach... przez jakieś 4 dni może... Czy to wszystko wina patentexu? niby nie ma skutków ubocznych a nie wiem czemu takie zmiany w moim organizmie zawsze po? Proszę Wasz o odpowiedź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia2 0 Napisano Maj 6, 2010 Uwazj bardzo na Patentex moja siostra powiła swoja pierwszą córeczke zabezpieczajac sie tak.Bardzo słabe zabezpieczenie radze zgłosic sie do dobrego ginekologa i porozmawiać o innych środkach.Patentex raczej nie ma wpływu na okres z tego co pamietam to środek plemnikobójczy. Najlepiej zgłosć się do dobrego, sympatycznego lekarza który udzieli ci porady. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19mlooda91 0 Napisano Maj 6, 2010 Ja wiem że to nie jest zbyt dobre zabezpieczenie... używamy też durex.... ale o zabezpieczenie się nie boję :) chodzi tylko o ten okres i takie zmiany... dlaczego? heh... niby tylko plemnikobójczy ale częśc się wchłania do organizmu... i nie wiem co może wyrządzić i na co wpływać... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach