Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tools

Jak myślicie czy warto teraz kupić Euro lub Dolary?

Polecane posty

witam:) JAk myślicie-czy warto kupić teraz Euro lub Dolary? pozdrawaim?

Gość teraz oplaca sie sprzedac
lamo:p

Gość xavera
Jeżeli kupisz po korzystnym kursie to tak. Możesz odkładać i nie ryzykujesz, bo np. w każdej chwili możesz wymienić na inną walutę, na równie dobrych warunkach przez Internet. Zobacz jak to działa na platformie Amronet.pl. Handlując walutą da się zarobić. Oczywiście wymienić na własne potrzeby też.

Gość gość
Kupowałem EUR prze Amronet, wszystko OK, otrzymałem potwierdzenie i FV, kurs korzystny.

Gość gość
Tu gdzie piszesz- na Amronet.pl na pewno uczciwie i szybko da się wszystko załatwić. Kursy jak wszędzie ulegają zmianom, ale 24 godzinny dostęp do platformy to możliwość dopilnowania dobrego momentu.

Gość gość
euro! bo u wsiegda budziet euro

Gość gość
Dolar, funt, frank i euro teraz mocno stoją, więc nie warto, lepiej trzymać w złotówkach, w dłuższej perspektywie złotówka będzie się umacniać. Niemniej jednak nie wykluczam nawet kursu 5zł za euro w krótszej perspektywie. Światowa finansjera nie śpi i będzie próbować torpedować zmiany w Polsce, bo dużo maja do stracenia.

Gość gość
Trudno powiedzieć, ja kupuję walutę bardzo korzystnie w Pluskantor.pl ale tylko wtedy kiedy muszę i taką którą muszę. Oczywiście sprzedać w tym e-kantorze też sprzedacie na super warunkach.

Gość szendish
Dolar wydaje mi się mniej stabilny, także jeśli masz na myśli inwestowanie to lepiej EUR. A jak po prostu musisz kupić którąś z walut to polecam w Amronet.pl żeby korzystnie przewalutować.