Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona.........

Moja współlokatorka okazała się lesbijką

Polecane posty

Moja współlokatorka ostatnio wyznała mi, że jest lesbijką :O Mieszkam z nią od 2 lat, niejednokrotnie dotykała mnie, obejmowała, nawet całowała na powitanie, ale myślałam, że tak po koleżeńsku... Nie wiem teraz co robić, wyprowadzić się, czy mieszkać z nią dalej? Niby nie powiedziała mi, że mnie kocha, czy coś w tym stylu, ale dziwnie się czuję :O Jestem tolerancyjna i nie mam nic do ludzi o innej orientacji, ale te jej przytulanki :O Teraz jak o nich pomyślę, to aż mi niedobrze :O Co mam zrobić??

Gość wyspowiadać się a potem
namówić ją na spotkanie z księdzem, jeśli nie zechce to zaproś księdza do Was z zaskoczenia - na pewno pomoże.

Gość CCC....
Dlaczego masz się wyprowadzać?? Na przytulanki nie pozwól sobie_tyle

Gość CCC....
Kurva mać po co batman jescze potrzebny.Puknij się w łeb.

Gość o tak spowiedz a potem
moze jakas terapia, która ją z tego wyleczy, jeah! ksiedza, no takich bzdur to dawno nie slyszalam.... nie musisz sie wyprowadzać, tylko moze dak jej do zrozumienia, ze czujesz sie niezrecznie, na pewno zrozumie, przeciez wie, ze jestes hetero:)

Gość co bylo pierwsze
i to jest wlasnie najgorsze, czlowiek chce byc szczery, mowic wiecej o sobie, w tym przypadku, ze jest lesbijka, a ta juz mysli, ze bedzie sie do ciebie dobierac:Olecz sie. teraz kazdy jej cieply gets bedziesz odbierac jako forme napastowania ciebie? pewnie powiedziala ci, bo bylo jej ciezko prowadzic dwa swiaty, lecz sie.

Gość złośnica :P
a pomyslałas że może ona przytulała Ciebie tylko tak po koleżensku? A poza tym koleżanka powiedziała Tobie prawdę chyba powinnas się cieszyć że ma do Ciebie takie zaufanie. A ty zaraz reagujesz jakby była trędowata.

Nie chodzi mi o to, że uważam, że będzie się do mnie dobierać, obmacywac mnie, czy coś. Ale przez te dwa lata naprawdę mnie dotykała, niby ot tak, po przyjacielsku, a to siedziałam przy biurku a ona mnie objeła od tyłu, a to pogłaskała mnie po brzuchu, a to kładła ręce na moich nogach... Do tego buziaki w policzki, parę razy nawet w szyję, a kiedyś na imprezie niby przypadkiem dała mi buziaka w usta :O A teraz okazuje się, że ona jest lesbijką. Wy nie czulibyście się dziwnie? Nie chcielibyście się wyprowadzić?

Gość złośnica :P
Jeżeli nadal uwazasz ją za swoją przyjaciółke i chciałabys aby tak pozostało powinnaś zdecydowanie wyznaczyć granice przyjaźń tak coś więcej nie. Nie wiesz jak to się robi z facetem którego traktujesz jak kumpla i nic więcej. Wystarczy tylko troszeczkę wyrozumiałości

Gość Wolvfram
przecież dzieci się nie urodzą :)

Gość gość
Spoko stary, ostatnio zagadałem do koleżanki z gimnazjum która mi sie podobała i z którą nigdy nie rozmawiałem i okazało się że jest w związku z kobietą więc nic mnie juz nie zdziwi

Gość gośću
@zniesmaczona......... 2010.05.06 To ze jest lesbijka to pikus, ale tego typu zachowania to patologia. Takie osoby sie zdarzaja (sauny, prysznice) i sa to najzwyczajniejsze zboki, bo to nie sa miejsca/sytuacje stworzone dla ich rozrywki.