Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asaqi

ulewanie pokarmu przez 3 miesiecznego niemowlaka

Polecane posty

Gość asaqi

Witam. mój synek kończy 3 miesiące i jest tylko na piersi, bardzo często ulewa dosyć duże ilości czasami strawione a czasami woda ze ślina.podczas karmienia pręży się i wygina puszczając sutek, znowu łapie i znowu puszcza łyka duzo powietrza i takie to jedzenie ze za chwile jest znowu głodny.z tego wszystkiego trochę mało przybiera 400 gram w trzy tygodnie ale jeszcze nie ma tragedii lekarka zalecali bebilon ar raz dziennie spróbować wprowadzić ale się boję bo kiedyś po sztucznym mleku bebiko 1 wymiotował i miał biegunkę.proszę o rade czy mój synek ,ma refluks i czy bebilon ar jest dobry i jaki smoczek powinnam mieć w butelce wolno przepływowy czy średnio przepływowy używam butelek tomme tippee sa świetne bo mały pije herbatkę z kopru na kolki.zaznaczam że chciałabym już skonczyć karmić piersią ale stopniowo.dzięki za wszystkie podpowiedzi

Gość asdfghjk12345
a nie pomyslalas ze Twoje dziecko ma nietolerancje laktozy?ja miałam tak samo i po 4 miesiącach ciągłego ulewania zmieniałam diete.Cały czas również karmiłam piersią,zaczełam jeść chleb na zakwasie,nic co zawirało mleko.Dziecku przestało sie ulewac i miec kolki.

Gość asaqi
myślałam o tym a na jakim mleku jest twoje dziecku oprócz piersi?już mam mętlik w głowie w poniedziałek robię morfologie i mocz bo gdyby ulewał i przybierał to ok ale nie przybiera wiec może to anemia.nabiał już dawno wyeliminowałam z diety zupełnie.jestem już przezroczysta bo prawie nic nie mogę jeść.dzięki za odpowiedz i czekam na następną.pozdrawiam