Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanaparasolka

czy któraś zwas zapłodniła się spermą z prazerwatywy wstrzykniętą do pochwy

Polecane posty

Wiec przy dobrych wiatrach i dniach plodnych mozna zajsc wprowadzajac sobie np nasienie palcem..po co ta strzykawka,a wogole idiotyczny to dla mnie pomysl..

Gość oprych
nie doradzajcie tej wariatce! Autorka ściemę wali z tym, że to niby jej teściowa tak opowiadała. Prawda jest taka, że chce wrobić swojego faceta w dziecko! W innym topicu pod innym nickiem właśnie taka intrygę knuje. Nie ważne jakie ma motywy, ŁAPANIE FACETA NA DZIECKO JEST NIEMORALNE I NIEETYCZNE! Baba musi mieć ciasno pod beretem!

sulchaj wariatka to jestes ty nie znasz mnie i pod nikogo sie tu nie podszywam,jestem tu nowa zreszta nie musze sie tobie tlumaczyc.Bo byl artykul ze mozna tak zajsc i czytalam o tym ze dziewczyny zaszly.z tym ze nasienie mialy w pojemniczku i przeewaly do strzykawki,a tu jest troche inaczej z ust do strzykawki niby nie duza roznica ale jest dlatego pytam czy tak sie zajdzie???i na ile jest to moziwe,ja faceta nie zamierzam wrabiac bo mam synka juz!!!Odpisujcie tylko madrze.

Gość kochaniukka
A powiesz jak to zrobiłaś? i za ktory razem zaszłaś?napisz cokolwiek:)

Wiesz ja już w ty miesiącu i to tak niedawno postawiłam na strzykawke tak jak Ty chce pomóc szczęsciu , bo mój tak samo mówi ,że czas.czas, czas , !!! ach!!! tylko ja jakoś czuję ,że mi sie nie uda tobie sie udało zrobić to tylko palcemi juz trach! a ja myśle ,żę nigdy nie będę matka ,że to nie możliwe !, ale poczekam do okresu ,może i mi sie uda:(

Hmm...Ja tez mam taka nadzieje jeszcze 12 dni do @Ale nie będę się zadręczać myślami po prostu spokojnie będe czekała aby nie nadeszła:)

Gość mamciaaaaa
wy chyba jesteście nienormalne żeby w taki sposób się zapłodnić! mnie by było żal samej siebie, nie miałabym do siebie szacunku po takim kombinowaniu... czy z facetem się nie umiecie dogadać? nie kumam totalnie

Gość askask
Też czekam na potwierdzenie tego sposobu ... piszcie jak sie udało ...

hej , mi sie udało za drugim razem wylicz sobie kiedy masz dni płodne i do roboty naprawde!!! teraz jestem w 6 tygodniu ciązy i jestem najszczęśliwszą osoba na świecie facet też się ciesz bardzo :P a o dzieciach nie gadaliśmy teraz ,że chcemy mieć po prosu jest i koniec! ja mam cykle co 28 , ale ostatnie dwa miesiące miałam 32 dni wyliczyłam sobie dni płodne i i tyle wstrzeliłam sobie strzykawką do pochwy ale ak spoźniał się 3 dni to miałam bóle jak na okres i byłam pewna ,że sie nie udało!!! a jadneka jest zrobiła test 3 dni po spoxniającym okresie i 2 grube krech naprawde to działa nie oszukuje!!! Pozdrawiam wyszystkie staraczki:) teraz obecnie jestem w 6 tygodniu ciąży:)

A czy jeśli wstrzyknęłam sobie spermę z prezerwatywy, która leżała tam godzinę, to mam szansę zajść w ciążę, czy plemniki już pozdychały? Po jakim czasie od wytrysku wzięłyście się do dzieła przyszłe mamusie?? Proszę pomóżcie!

Gość Chce dziecko
Ja robie podobnie, teraz juz 3 raz probowalam, wyliczylam sobie dni plodne, za 1 i 2 razem nie wyszlo ale tym razem mam nadzieje ze to juz, jak nie wyjdzie to zrobie inaczej, bo ja robie tak ze jak mama prezerwatywę to ją jakby wywyjam na drugą stronę i palcem wkladam do pochwy jak najdalej, teraz jeszcze polozylam sie dupa do gory i czekam do dnia spodziewanej @... zobaczymy czy cos z tego bedzie jak nie to sprubuje strzykawka... a myslicie ze moje niepowodzenie zwiazane jest ze spodobem, moze cos zle robie...

Gość Taa robcie tak a porodzicie
Sobie jakies chore ulomne dzieci! Plemniki na wpół zdechle nie mogą być zdrowe!

Witam. Temat trochę obumarł, ale może ktoś będzie szukał info dla siebie, dlatego piszę. Mam pochwicę, próbowałam się leczyć u seksuologa, ale człowiek na którego trafiłam obraził mnie wyśmiewając moje poglądy religijne! W każdym bądź razie myśleliśmy z mężem o zapłodnieniu poprzez wstrzyknięcie spermy strzykawką. Szukałam na ten temat info po necie i doszukałam się (w tej chwili już nie pamiętam gdzie) wypowiedzi kobiety, która odradzała tą metodę, bo przez wstrzyknięcie spermy pod zbyt dużym ciśnieniem nabawiła się jakiś infekcji i powikłań narządów rozrodczych. Po drugie ze dwie dziewczyny pisały o tym, że spermę pobierają z ust - słuchajcie w ustach znajdują się takie bakterie, które mogą być bardzo groźne i prowadzić do bardzo dużych komplikacji zdrowotnych, jeśli dostaną się do pochwy! Po co niby każdy ginekolog zaleca wzięcie prysznic/kąpieli przed stosunkiem? Właśnie po to, żeby nie wprowadzać bakterii do środka!

Gość GosiaqKR
Baby baby baby,,,,, zacznijmy od tego że prezerwatywy mają w zbiorniczkach chemiczny środek plemnikobójczy,,,, więc gratuluje pomysłów jeżeli są prawdziwe w ogóle,,,,, Zakładając nawet że nie zdążą wszystkie wyginąć bo za krótki czas, to jeżeli pobierzesz do strzykawki taką miksturę to po 1 - jest tam ta chemia, która niekoniecznie może dobrze wpływać i na samo zapłodnienie i na ewentualny rozwój gdyby faktycznie się udało,,,, po 2 - jak pisałam to środek plemnikobójczy , więc duże prawdopodobieństwo że komórkę jajową może zapłodnić uszkodzony plemnik i dziecko urodzi się chore, więc gratuluję pomysłowości.

Gość oo masakraaaa
ooo masakra :/ Czy sa jeszcze jakies genialne pomysly na to by faceta na dziecko zlapac? A moze to glupi pomysl na 2 dziecko ???? Przerażają mnie takie tematy :/

Gość hmm hmm hmm
obrzydliwe baby jestescie... to juz normale zaplodnienie wyszlo z mody?? ja sie chyba stara robie...a wasi faceci co na to?? zbierajcie zuzyte gumki pod wiejskimi dyskotekami moze wkoncu wam sie uda. bleeeeeeeeeee

Gość gość
Hej , czy jest ktoś z was tu jeszcze !? ;) tez marze o tym skarbie ale mój partner "ma jeszcze czas " chodź ma już 28 lat ! Mówi, że jakbym była w ciąży to by był szczęśliwy więc postanowiłam sama działać żeby był ojcem , postanowiłam wstrzykiwać sobie sperme , gdy on kończy mi w buzi szybko biegnę do łazienki i wyplówam to do pojemniczka i strzykawką nabieram i do pochwy wstrzykuje , myślicie ,że zajdę bardzo tego pragnę !

Gość gość
kobieto z krakowa jaka Ty głupia jestes,plemnik uszkodzony nie jest zdolny do zapłodnienia .