Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanaparasolka

czy któraś zwas zapłodniła się spermą z prazerwatywy wstrzykniętą do pochwy

Polecane posty

Gość zlamanaparasolka

Hej kobietki, czy któraś z was zapłodniła się spermą z prezerwatywy wstrzykniętą do pochwy strzykawką????????//

Gość zlamanaparasolka
wiem, że pytanie jest strasznie glupie, ale jestem ciekawa czy to jest możliwe, i czy któraś z was kobietki zaszła w ciążę w ten sposób......

Gość zlamanaparasolka
hehehe ale ja nic nie wspomniałam że chcę tak zrobić,,,,, XD po prostu ciekawi mnie czy to wogóle możliwe, bo ostatnio słyszałam od znajomej że jej przyszła synowa tak zrobiła i jest w ciąży, a mi wydaje się to nieprawdopodobne.....

Gość Kafeterianka20
nie koniecznie jest to niemożliwe, jeśli zrobiła to niedługo po wytrysku to mogło się udać.

Gość krowe tak sie da
to i babe sie da

Gość chardoney
Boże jak bym miała taką teściową co wygaduje takie brednie, to bym uciekała od niej gdzie pieprz rośnie. Pewnie dodała do tego, że zaciągnęła synalka do ołtarza bo sama się zapłodniła hehehehehehhehe

Gość zlamanaparasolka
niedługo....hm, czyli musiała to zrobić pewnie zaraz po tym jak facet zdjął gumke i wyrzucił do kosza...pewnie ją cwaniara przechwyciła. A jak długo jest możliwe żeby plemniki przeżyły w tej prezerwatywie i byly zdolne do zapłodnienia?????? bo coś mi się nie zgadza.....

Gość krowe tak sie da
Spokojnie ma kilkanascie minut na wyciagniecie.

Gość a ja powiem tak i
a ta niby przyszła tesciowa to asystowała przyszłej synowej ? Strzykawke jej trzymała co? :-P A tak na marginesie moja kolezanka dawno temu próbowała zajsc w ciąze i palcem wkładała sperme , ale pózniej i tak zaszła w normalny sposób

Gość zlamanaparasolka
no ale one się z tą moją znajomą same tak dogadały, żeby ta synowa tak zrobiła, bo facet ma 40 lat i nie chciał dziecka, a teściowa jej poradziła żeby tak ona zrobiła...no i ona wyliczyla płodne i tak zrobiła tylko mi się wierzyć w to nie chce.....

Gość zlamanaparasolka
hehehe palcem...dobre.... XD

Gość Kafeterianka20
Sposób może i dobry na złapanie wymarzonego na dzidzie ale nie zdecydowałabym sie:P

Gość chardoney
Normalnie nie wierzę hehehehehhhe Poza tym zastanawia mnie to czy chciałabym mieć dziecko z człowiekiem który ma 40 lat i jest lekkoduchem - bo jak nazwać człowieka który w tym wieku dopiero będzie brał ślub i to w dodatku z powodu niechcianej wpadki !!

Gość krowe tak sie da
Co w tym dziwnego. Spytajcie weterynarza jak sie krowy zapladnia, przeciez nie jezdzi sie z bykiem i nie zmusza sie go do dymania.

Gość ja swoja suknie
krowe tak sie da -- dobra jestes :D A tak w ogole to też slyszalam o takich przypadkach, slyszalam nawet o tym, że dziewczyna w strzykawce spermę zamrażala, czekając na owulację , ale nie mam pojęcia, czy to prawda

Gość zlamanaparasolka
no tak ale kobieta ma trochę inna anatomię pochwy i macicy niż krowa, a poza tym bywałam na wsi i widziałam jak inseminator przyjeżdzał i krowy zapładniał jakąś długą strzykawką, ale wydaje mi się że on ładował tą strzykawę tym biednym krowom aż do macicy

Gość zlamanaparasolka
Z tym zamrażaniem to już przesada, niska temperatura zabija plemniki!!!!! to jakaś bzdura !!! żaden plemnik nie przetrwał by temperatury poniżej zera!!!

Gość krowe tak sie da
A jak sie przechowuje sperme w banku spermy blondynko.

Gość Kafeterianka20
po 1 temp. po 2 czas plemniki długo nie przeżyją więc nie było szans , musiała by po zdjęciu prezerwatywy z partnera szybko biec do lazienki i działac:P bezsens

Gość zlamanaparasolka
Wydaje mi się że, aby zapłodnić się w ten sposób trzeba wstrzyknać plemniki aż do samej szyjki macicy tą strzykawką. A to chyba nie jest możliwe, sama już nie wiem,,,,czekam na głos kobiety ktora tak zrobiła i zaszla !!!!!!!!!

Gość krowe tak sie da
Co za problem nalozyc na strzykawke slomke do napojow i sobie wstrzykniesz po sama szyjke. Boze same blondynki.

Gość zlamanaparasolka
No to blondynka ci odpowie bo uczy fizyki w szkole i powie ci tak. plemniki w banku spermy zamrażane są w ciekłym azocie i to nie jest takie typowe zamrażanie tylko wewnątrzmolekularne i przypomina raczej hibernacje.

Z innego forum, poświęconego pochwicy. "slyszalam o przypadku, gdzie do poczecia doszlo za pomoca strzykawki włozonej do pochwy, kobieta miala pochwicę ale urodzila dziecko znajomy ksiadz mi opowiadał o tym"

Gość zlamanaparasolka
nie po samą szyjkę tylko poprzez szyjke do macicy !!!!!!!!!!!

Gość krowe tak sie da
Wiem czym sie rozni zamrażanie w cieklym azocie od mrozenia w lodowce. A tutaj nikt nie wie jak sie strzykawki uzywa ;)

Gość zlamanaparasolka
A ty wiesz co to jest pochwica????????? to sobie poczytaj, bo ja wiem że to jest choroba na podłożu psychicznym która polega na skurczu mięśni pochwy podczas stosunku i uniemożliwia wyciągniecie członka,,,,co to ma do inseminacji strzykawką?

Gość albo i tak było
- Zdarzały się takie sytuacje, że delikwent przesyłał swoją spermę w foliowym woreczku do kobiecej celi - wspomina emerytowany wychowawca z gdańskiego aresztu. - Ukochana w wiadomy sobie sposób zachodziła w ciążę i dzięki temu opuszczała więzienne mury. Stamtąd mogła pomóc ojcu swojego dziecka wyrwać się zza krat.

:D :D :D :D :D :D :D :D "i uniemożliwia wyciągniecie członka" Nie no :D :D :D :D :D :D Popłakałam się... :D To może Ty sobie poczytaj www.setman.pl

Gość zlamanaparasolka
Zapewniam cię że żaden facet Ch...ja nie wkłada do macicy bo to niemożliwe!!!! pochwa to pochwa, a macica to macica!!!

Gość krowe tak sie da
No to co mi tu gadasz ze trzeba az do macicy :D lol