Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwasieliznax

Kto sprzedaje ciuchy na Allegro? Prosze o rade!

Polecane posty

Gość Kwasieliznax

Jak wystawiacie aukcje? Co sie sprzedaje? Jak robicie zdjecia (na jakim tle, na wieszaku, manekinie, macie modela, na ziemi)? Jak obrabiacie fotki? Lepiej sprzedac kilka rzeczy czy pojedynczo? I jak ceny? Dziekuuuuuje :)

Gość furgonetka
ja sprzedaje, ale ciezko, musi być soć modnego i w sumie nowego, mam czasami takie rzeczy bo kupie, nawqet czasem nie założe nawet a juz mi sie przestaje podobać, ale urzywanych nikt nie kupi, uwierz mi:/

Gość fanthagiro
lepiej żeby zdjęcia były na modelce i ciekawie zrobione jeśli masz taką mozliwość. Ceny no cóż zawsze dawałam licytację od 1zł ale to dość ryzykowne jeśli boisz si ze możesz nie osiągnąć satysfakcjonującej cię wartości ustaw tzw cenę minimalną, zacznij licytacje od jakiejś określonej kwoty lub po prostu daj jako "kup teraz".

Gość fanthagiro
używane też kupują, nawet samej mi sę zdarzyło ale musi być stan idealny i dobre zdjęcie oraz opis

Gość ciekawskaaaomsn
najlpesza jest opcja kup teraz bo jak ktos chce to odrazu kupi i nie bedzie musial czekac i ty tez.. co do cen to bez szalenstw od 5 zl i nie dawaj zarobku bna wysyłce bo to jest beznadziejne..i zdjecia to zalezy bo czasem na kims jakas rzecz gorzej wyglada niz plasko rozlozona.. najlepiej na podlosze i koniecznie wymiary

Gość furgonetka
asz to byk sie wkradł ;) uŻywane

Gość Kwasieliznax
Dziekuje za rady. Mam nowe albo prawie nowe, ale nie mam modelki :(

Gość Kwasieliznax
a co to znaczy ciekawie zrobione?

Gość brałam cilest 3lata
ja kupiłam dwie używane sukienki ostatnio. Jedna za 20zł, drugą za 38. Obie fantastyczne, wzbudziły powszechną zazdrość i tak BARDZO tanim kosztem obskoczyłam w jednej komunię a w drugiej wesele:)

Gość brałam cilest 3lata
jak nie masz modelki to fotografuj na podłodze - najlepiej na panelach

Gość z moich obserwacji
wynika, ze najlepiej sprzedaja sie ubrania dla dzieci (zestawy) oraz ubrania dla puszystych (ale nie typu "worek" tylko eleganckie).

Gość Kwasieliznax
a nie lepiej na wieszaku? kurcze, szkoda ze nie mam siorki :)

Gość jak nie masz modelki
to ząłatw sobie manekina albo rób na sobie - ubranie o wiele lepiej prezentuje sie na kims niz luźno rzucone na podloge

Gość Kwasieliznax
heh, ale skad mam zalatwic manekina albo modelke? na sobie nie moge, sprzedaje, bo juz sie w nie nie mieszcze. Zreszta nie mam samowyzwalacza. Wiec chyba bede musiala robic je na podlodze :( no trudno, tak tez sobie myslalam ze na modelce lepiej... :o A jak zrobic zeby ladnie wygladaly? Moge je zrobic na przyklad na bialym tle. Ale jak zrobic zeby wygladaly zachecajaco? I czy sprzedawac razem czy osobno? Mam duzo spodni, spodniczki, kurtki, swetry, kilka bluzek. Czy dolozyc do nich paski i apaszki? Albo bizuterie?