Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka201

Czy to moga byc hemoroidy?

Polecane posty

Witam wszystkich. Chcialabym sie zapytac co moze tak naprawde mi dlegac... wstydze sie porozmawiac o tym z mama i isc do lekarza... mam 19 lat i zastanawiam sie czy moge miec hemoroidy...:( leci mi krwa z odbytu gdy chce oddac kal (nie udaje mi sie jednak go wydalic...;/) jeszcze niedawno nie leciala mi tak obfita ilosc krwi ale ostatni mozna powiedziec ze leci ciurkiem... nie wiem co robic brzuch mnie pobolewa... aha i gdy jestem na kibelku to mam straszne wzdecia ale nie udaje mi sie zalatwic potrzeby... nie wiem co robic tak mi wstyd:( pomozcie mi...

Gość nie wstydz sie
Hej wydaje mi sie ze4 to szczelina odbytu nie wstydz sie tylko lec szybko do lekarza bo potem bedziesz miala gorzej musisz pojsc do przychodi po skierowanie do proktologa jaknajszybciej!! ja sie lecze na szczelinie od miesiaca tez niechcialam isc ale w koncy byl taki bol ze biegłam do tego lekarza a tutaj masz stronke o tym http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3270222m

Boze mozesz mi napisac na czy to polega bo wlasnie czytalam o tej chorobie... czy to mozesz skonczyc sie zabiegiem?

Gość nie wstydz sie
Co to jest to tylko lekarz może stwierdzić proktolog wyczuwa palcem szczeline odbytu, a hemoroidy to chyba widać, eee nie mysl o zabiegu to jest tylko w przypadku ostatecznym, teraz wiele ludzi sie leczy framakologicznie i to wiekszosci pomaga, jednym slowem pedz szybko do lekarza !

takie doleglowosci mam juz od ok roku. nie wiem czy nie przesadzilam przypadkiem ze zwlekaniem?

Gość CCC...
Żadna choroba nie jest wstydem.Im dłużej ,tym gorzej. Jestem raczej pewna ,że to szczelina odbytu.

Gość pewnie zerwane zwieracze po
analu