Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abecadło12345

Jak odpowiedzieć snobistycznej kolezance??

Polecane posty

Gość abecadło12345

Kupuje ciuszki mojemu dziecku w sklepie 5,10,15.Podobaja mi sie te ciuszki autentycznie i tez nie sa super drogie.Tym bardziej, ze mam dwojke dzieci i nie stac mnie na coccodrillo na przykład.Czasem tez kupuje jakies fajne ciuchy dla moich dzieci w H&m.Moja kolezanka ktora, uznaje tylko coccodrillo dla swojej ukochanje jedynaczki.Ostatnio powiedziała,"w 5 10 15 sa ciuchy jak szmaty,tanie, beznadziejne.Tak samo te szmaty z h&m".Dodam, ze sama chodzi w meskich ciuchach z alpinusa a jej coreczka tylko w ciuchach od wójcika i coccodrillo.Mnie na nie po prostu nie stac.Dlatego wybieram te tansze sklepy.Nie wiedziałąm co jej odpowiedziec jak mi z tymi ciuchami wyleciała, a przeciez wie, ze ja tam kupuje.Jak byscie je odpowiedzieli, mnie totalnie zatkało.Wydawało mi sie, ze nie jest snobka a chyba jest.

Gość odpowiedziałabym że
moje dziecko ma w dupie modę.

Gość krótko i na temat
nic bym nie powiedziała bo po co? jak nie kradniesz to czego masz się wstydzić? nie ma co dyskutować

Gość CCC...
To jest głupia pinda ,nie koleżanka.

Gość abecadło1234
to jest w sumie żona naszego dobrego kolegi(mojego i w sumie głownie meza),moj maz go zna jeszcze ze studiow,on jest fajny , a zone ma wlasnia taka snobke, czasem po prostu jestes skazana na nia, bo przeciez nie powiemy mu"przyjdz bez zony, bo jest głupia":)wiec całkiem unikac jej nie moge

Gość dfdsfs
ze tak do Ciebie powiedziala to fakt,durna baba. ale cholera,zgodze sie z nia:(kiedys 5-10-15 byl calkiem fajnym sklepem za calkiem fajna kase... a dzis?normalne ubranka a ceny jak wszedzie... wiec zaczelam weszyc,szukac po hm-mach,rezervatach i nawet zarach i tam tez mozna za IDENTYCZNA kase wyszukac cos "fajniejszego".np w hm-ie super sliczne chlopiece spodnie za 59 zl. tam za tyle samo tylko zle skrojone,z kulawego materialu i szyte jak dla starego chlopa:(nie powiem,cos pewnie da sie wybrac,ale bez przesady...o!!!to ja juz bez porownania wole TESCO i ich dzieciece kolekcje!tez sa super!(bluzy,koszulki...)

Gość ehwhwhwh
ja bym skończyła znajomość z takim człowiekiem i się nie denerwowała... Co za przykre czasy nadeszły.

Gość dfdsfs
aha!a co odpowiedziec? "cholera!no lubie tu robic zakupy...po prostu lubie:))ot,tak jak ty lubisz widze taki...troszke meski styl ubierania...tak mamy i juz-nie?:)" i wsio...z usmiechem na twarzy,ladnie i plynnie powiedziec,zeby sie nie domyslila,ze to niecny plan;)....

Gość dfdsfs
nooooooooo,najlepiej unikac jak ja to robie... rady to sobie moge tutaj dawac a tez mialam kiedys takiego typa przy ktorym zawsze zapominalam jezyka w gebie.

Gość najlepsze ciuchy dla dzieci są
w lumpeksach :classic_cool: Tanie i ładne. Bez sensu wydawać tyle kasy jak i tak niedługo wyrośnie...

Gość fanthagiro
zacznij szyć sama.... i powiedz ze w sklepach jest tylko chłam i masówka a ty chcesz zeby twoje dzieci miały porządnie odszyte i oryginalne ciuszki ;)

Gość a ja luibie 5-10-15
nie zgodze, sie z ktoras z wczesniejszych wypowiedzi, ze w 5, 10,15 sa rzeczy szyte jak na starego chłopa?W OGOLE CO TO ZNACZY, JAK NA STAREGO CHŁOPA?sprecyzuj,nie obrazaj straszych ludzi:) nie wszystkie ciuszki sa fajne, ale jest duzo fajowych