Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palabras tantos

mój chłopak

Polecane posty

Gość palabras tantos

od jakiegoś czasu nie układa się między mną a moim chłopakiem. Chodzi zezłoszczony , byle czego się czepia, jest chorobliwie zazdrosny a najgorsze jest to że często pije i gdy wypije to chce seksu a ja nie potrafi mu odmówić ze strachu. boję się że zacznie robić awantury. co powinnam zrobić? czy powinnam od niego odejść? kocham go jesteśmy ze sobą od ponad dwóch lat ael ja już nie potrafię tak żyć. mam nadzieje że jeszcze mu przejdzie ale to już trwa od ponad miesiąca.

Gość palabras tantos
halo, nikt nie odpisze? nie poradzi/doradzi?

Gość palabras tantos
tak, ale za każdym razem twierdzi że nie mamy o czym rozmawiać bo wszystko jest w porządku a nie jest. traktuje mnie okropnie. wydaję mi się ze głównym powodem jest jego zazdrość. pogadam chwile z obcym chłopakiem gdziekolwiek, czy zatańczę na dyskotece i juz jest źle.

Gość palabras tantos
ehhh ;( chyba zostane dziwka

No to faktycznie jest problem. No i powiem szczerze, że nie wiem co Ci poradzić...

głupota niektórych dziewczyn nigdy nie przestanie mnie zadziwiać

Gość no no, właśnie

Gość CCC...
I ty nazywasz go swoim chłopakiem To jakies bydle. Nachla się i chce mu się seksu ,aTy sie go boisz. Przestań.uciekaj od niego ,gdzie pieprz rośnie

facet dopiero teraz pokazuje swoje oblicze. na poczatku mu zalezalo to byl miły. teraz jak przychodzi pijany, żąda seksu i go dostaje to dlaczego ma sie zmienic. jeszcze wmawia ze jest w porządku, a niedługo pewnie cala winę zrzuci na dziewczyne. po slubie bedzie wszystkiego pewien i na sto procent sie nie zmieni. i bedzie kolejna rodzina patologiczna, w ktorej najgorsza karę otrzymają dzieci.