Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

chyba bede chora...

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

Wczoraj poszedł mi kręgosłup w krzyżu , dziś mnie boli mniej ale od popołudnia pęka mi głowa, a teraz czuję, że gardło mam jak konewa. Kto tez tak ma? :(

Gość peda-goRZka
ja nie zrób sobie herbatkę z miodem pyszną gorącą wypij otul się kocem, zjedz witaminki i odpoczywaj a jak nie przejdzie to do doktorka

Gość fanthagiro
mnie łapie grypa zołądkowa :(

Gość ggggggggggggg
No nie - własnie nie mam kataru, ale oczy to mam 1/3 normalnej wielkości - cała zapuchnięta jestem. Dziś całe popołudnie śpię już. Nie wiem co mi jest :( Herbatę se zaraz zrobię - ale wiecie, no dziwna jakaś choroba... :(

Gość ggggggggggggg
Grypa żołądkowa to coś na cochorują w miejscowości niedaleko mnie. Fuj! To sie wymiotuje - tu u nas nie choruje się na to. To po grzybach jest - po trujokach :(

Gość ggggggggggggg
Już mam do ssania tabletki - takie zielone. ekologiczne. Albo źle widzę. - też możliwe... :( I co dalej? co to może być? :(

Gość fanthagiro
grypa zołądkowa to taki skrót myślowy bardziej... wirusowe... krąży po krakowie paskudztwo, chyba sie od mamy zaraziłam ;/ goraczka i objawy za\trucia pokarmowego + ból mięśni i stawów :(

Gość ggggggggggggg
No nie wiem co mi jest, ale... wczoraj bolał mnie kręgosłup - po południu mnie rozbolał dziad. Dziś mnie już prawie nie boli (ale cały czas mam plaster oczywiście) niemniej znowu już gardła nie czuję. I tak to leci - jeszcze mogę mieć alergię jakąś - kto wie?

Gość ggggggggggggg
Najlpeij tu doradza peda- gorzka. A nie peda - go-go- żka? :(

Gość ggggggggggggg
peda - go -go -rzka - tak miało być :(

Gość fanthagiro
na gardło to weź kieliszek wódk i rozpuść w nim łyżeczke miodu, a potem pij drobniutkimi łyczkami jak najdłuzej jak mnie poprzednio zaczynało boleć to mi mama powiedziała ze to praprababci sposób i faktycznie pomogło

Gość ggggggggggggg
Fantaghiro - dzięki za radę 🌼