Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4356363tgrgt

Ludzie poradźcie coś mój kolega miał atak serca przez dziewczyne!!!

Polecane posty

Gość 4356363tgrgt

Doradźcie coś szybko ! Mój kolega miał godzinę temu lekki atak serca i odwieźli go na sygnale do szpitala.Dziewczyna rzuciła go dwa tygodnie temu od tamtej pory świat się jego załamał, staraliśmy się pocieszać kolegę jak tylko można było ale On ciągle się bał,płakał,nie jadł i leżał w łóżku.Odciął się od świata, jego dziewczyna nie chce mieć z nim kontaktu bo najprawdopodobniej układa już sobie życie z kimś innym,On do niej pisał wydzwaniał ale ona go cały czas zbywała tak jak by nigdy nic nie było po paru latach i związku.Czuję się odpowiedzialny za niego , myślicie że powinienem zadzwonić do jego dziewczyny i powiedzieć jej o tym ?! ściągnąć ją do szpitala czy nie ? samochód już załatwiłem i zaraz jadę do szpitala bo tam są jego rodzice z nim teraz ale zastanawiam się czy zabrać jego dziewczynę ?

Gość ,kmnjhgvbnm,
jakto zabrac jego dziewczyne? przecierz on już nie ma dziewczyny więc kogo chcesz zabierac?

Gość 4356363tgrgt
Czy to takie ciężkie do zakapowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoro on tak bardzo cierpi to moze lepiej mu bedzie jak jego dziewczyna z nim porozmawia !!!!!!!!

Gość 4356363tgrgt
nie weim co robic ludzie jestem w szoku !!!!!!!!1

Gość jelonek molek
nie kreć ,piszesz o dziewczynie, a wczescniej pisałeś że go zostawiła to jak to może być dziwczyna :D

Gość Robertoooo
Jak dostał prawie atak serca, czyli miał stan przedzawałowy, to na pewno nie w wyniku problemów z rozstaniem z dziewczyną.

Gość 4356363tgrgt
co za ludzie ! pytam bo mialem nadzieje ze sa tu ludzie co mieli takie przypadki, po prostu nie wiemy co zrobic z drugim kolegom.Chcemy mu jakos zrobic mila niespodzianke ale nie wiemy czy jego byla sie na to zgodzi.Kurwa moze powininem zapytac na ogolnym !

Gość Robertoooo
Oni się rozeszli więc nie ciągnij jego byłej do szpitala. Chyba, że sama będzie chciała.

Gość 4356363tgrgt
nie ma co gadać ludzie, jade do niego z kolegom , mam numer telefonu do jego bylej bo nam babcia kolegi dala ale nie dzownimy do niej poki nie pogadamy z kolegom

Gość na oiomie wpuszczaja
tylko rodzine ,darujcie sobie te procesje