Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spory na allegro

spory na allegro

Polecane posty

Gość spory na allegro

sprzedałam na allegro używany towar, kupujący zarzuca mi, że był niezgodny z opisem, żądając zwrotu pieniędzy i pokrycia przeze mnie kosztów przesyłki zwrotnej (ja sądzę, że wszystko było ok) - zarzuca brzydki zapach rzeczy. rozpoczął spór. ja nie godzę się na te warunki. jak może się to zakończyć?

Gość spory na allegro
nie, no co wy, tam są moje dane ;p

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
chodzi o torebkę???

Gość spory na allegro
nie. czy ktoś odpowie mi rzeczowo? ;)

dostaniesz negatywa i na tym sie skończy, chyba że to była jakaś większa kwota to może allegro zadziała

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
a już myślałam ja kupiłam torebkę jako nową z opisu a przyszła śmierdząca stęchlizną brudna szmata do podłogi no ba moje ściery do podłogi są w lepszym stanie a sprzedający na maile nie odpowiada...

Gość spory na allegro
ja na tamte odpowiadam ;) to była kwota rzędu 25 zł. ona rozpoczęła spór, mamy 30 dni na wyjaśnienie. w razie gdyby sprawa dalej się nie wyjaśniła, allegro mówi, że zadziała w sądzie cywilnym. czy to naprawdę mi grozi?! a negatywa już dostałam i dlatego jestem tak cięta na tą babkę. nie mam zamiaru jej niczego zwracać ;/

Gość blancula
Podbijam. Rozpoczęłam spór, bo człek nie odpowiada na maile, utrzymuje, że pieniędzy nie dostał, a maile z wyciągiem bankowym ignoruje. Kwota ok. 70 złotych. Jak to dalej działa? Do tej pory nie odpowiedział na spór.