Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia +++=

ratunku pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asia +++=

Niech ktoś mi powie czy moje obawy są uzasadnione: otóż okres powinnam mieć 14 kwietnia a już jest 7 maj i dalej go nie mam. Od 4 dni straszliwie bolą mnie piersi i to w taki sposób, że nigdy wczesniej tak nie mialam, sutki sa prawie caly czas twarde i sztywne. jakies 2 tygodnie temu zrobilam sobie test ciazowy i wyszedl negatywnie. ale mimo to boje się, że jednak moge byc w ciazy. pomocy

Gość dsgsd
powtórz test :) jakby co to GRATULACJE :)

Gość boli boli
powtorz test,calkiem mozliwe ze to ciaza ja robilam 3 testy i wyszly negatywnie a bylam juz w 2 miesiacu ciazy :)

Gość asia +++=
pobolewal mnie troche brzuch to jeszcze mialam nadzieje na okres ale bole minely i dalej nic. to jakich objawów w najbliższym czasie moge sie spodziewać??? wiem, ze jest tu tego pełno ale wszedzie jest to opisywane 1 miesiąc, 2 itd. a mnie interesuja objawy szczegolowe 1 tydzien, 2 tyydzien, 3, 4......

Gość adsdasdasdas
BO nie ma tak szczegółowych objawów z cylku 1 tydzień, 2 tydzień...{oza tym każda ciąża jest inna. Mnie np. energii przybyło jak w jakiejś elektrowni atomowej, moja koleżanka zdychała, mnie bolały piersi, ją brzuch, ona rzygała dalej niż widziała, ja nie miałam ZADNYCH mdłości. Zrób test, a jak nadal jesteś niepewna to badanie beta hcg (koszt ok. 20 pln) rozwieje wszelkie wątpliwości.

Gość może się boi że jak poznasz
w twojej miejscowości nie ma ginekologów?

Przede wszystkim idź do lekarza bo jak to ciąża to 10 tydz zbliża sie wielkimi krokami.