Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Choinka2

Uwaga na oszustów.. ''PRACODAWCÓW

Polecane posty

Witam! Chcę poruszyć bardzo istotny temat! Chodzi mi o teren Siedlec i okolic(mazowieckie). Jestem osobą bezrobotną od 3miesięcy poszukującą pracy. Przez te 3 miesiące natknęłam się na wielu nieuczciwych pracodawców, którzy: 1. Po tym jak na rozmowie kwalifikacyjnej obiecywali umowę o pracę, po dniu próbnym następnego dnia po moim zdziwieniu gdzie tam umowa stwierdzili, że jestem zatrudniona na miesiąc próbny bezpłatny(haha)!!! I co z moim straconym czasem? 2. Ludzie pozbawieni kultury, aroganccy i wyżywający się na pracownikach, pomiatający nimi( małe firmy). 3. Zupełnie inne stanowisko pracy: zamiast pracownika biurowego handel obwoźny. 4. Brak wypłaty na koncie- gość myślał, że dam się tak oszukiwać jeszcze przez 3 mies... bo miał dostać wtedy jakiś kredyt! Proponuje stworzenie czarnej listy firm! Nazwa firmy i powód na którą tam trafia!

Gość Bez pracy od kilku dni
Super pomysł! Jeżeli chodzi o Siedlce to na warszawskim osiedlu jest sklep spożywczy, należący do ludzi, którzy traktują pracowników jak śmieci, dlatego też nie są w stanie ich utrzymać. Pracowałam u nich kilka lat temu.. Obecnie bywam tam sporadycznie ale za każdym razem zupełnie inny personel.. Ci ludzi mają dwa sklepy spożywcze, drugi jest nad zalewem... Płacą marne grosze, do tego jak "szefowa" wpadnie w furie to wyżywa się na pracownikach... "szef" uczy jak zamiatać... Do tego nie masz się kiedy po głowie podrapać bo nie możesz w godzinach pracy stać bezczynnie nawet przez 5 min.. W tym czasie umyj choćby psujące się wędlinki, żeby smrodu nie było!!!