Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie753875

HSV WIRUS OPRYSZCZKOWY NARZADOW PLCIOWYCH POMOZCIE!!!!!

Polecane posty

Gość pomozcie753875

hej jestem z chłopakiem rok czasu przezyłam z nim swój pierwszy raz, on miał przedemną bardzo wiele dziewczyn nawet takie na nocke bardzo dla mnie to przykre ale musze o tym napisac. Po tym jak pierwszy raz sie z n im kochałam 2 miesiace pozniej przezylam koszmar dostałam opryszczki narzadow plciowych hsv wtedy nie miałam opojecia co to jest teraz juz wiem, moj chlopak twierdzi ze nigdy czegos takiego nie mial rozmawialismy na ten temat wiele razy klocilismy sie przez to, no bo skad moglo mi sie to wziasc jak nie poprzez wspolzycie? On mial tak wiele dziewczyn przedemna z ktorymi spał wiec jest chyba mozliwoscm ze jaks go zarazila? ale on mowi ze nigdy nic mu takiego nie wystepowalo, dobra dałam spokoj teraz minelo kilka miesiacy i ciagle mnie to meczy czy to mozliwe ze samo z siebie sie zroilo? czy to on mnie zarazil? skad ja mam to swinstwo? Chcialam sie zapytac ile kosztuje takie badanie na wirusa hsv opryszczki narzadow plciowych i ile ono kosztuje, jak ono wyglada? czy chlopak moze sie zrobic takie badanie? prosze pomzcie...

Gość paszteciaczek
Najczęściej mężczyzna jest nosicielem bezobjawowym wszelkich paskudztw na tym świecie, raczej z powietrza się ten wirus nie bierze . Winne te dzisiejsze rozwiązłe czasy :(

Gość pomozcie753875
boże :((( a ile kosztuje takie badanie? chłopak moze takie zrobic i gdzie?

Gość paszteciaczek
A tego to nie wiem, szczęśliwie mnie opryszczka ominęla i nigdy jej nie miałem , musisz lekarza zapytać ale chyba leki od razu przepisuje obojgu partnerom , nie zamartwiaj się tak są gorsze choróbska :)

Gość bo to jessssst tak
u twojego faceta moga nie wystepowac objawy. to jest tak jak z opryszczka na ustach. zaraza sie czlowiek i ma to cos w sobie do konca zycia i w chwilach stresowych sie pojawiaja bąbelki na ustach. teraz ty i chlopak jestescie nosicielami i jak juz sie wyleczysz to to cos moze wystapic w kazdej chwili i u ciebie i u niego.

Gość pomozcie753875
niee źle mnie zrozumieliście, ja ten wirus miałam te krostki na czesciaqch intymnych pare miesiecy temu lekarz mi przepisał leki strasznie drogie i mnie wyleczyły od tamtej pory nie miałam żadnych objawów, tylko ze moj chlopak mówi ze nigdy w zyciu nic takiego nie miał, a ja tylko z nim spałam, a przeciez on mial wiele dziewczyn przedemna z ktorymi spal, i ja chce zeby on sobie zrobil to badanie , czy ktos wie ile kosztuje takie badanie????

Gość pomozcie753875
i jeżeli on nie miał nigdy takich objawów to może sobie zrobić taki test?

Gość studentka architektury
jeśli nie miał objawów, to robienie testu jest bez sensu, z tego co słyszałam test robi się gdy występują zmiany chorobowe. najlepiej zapytaj lekarza. a facet zaraził Cię na 100%

Gość pomozcie753875
pytałam się lekarza powiedział mi,że skoro chłopak nie miał nigdy żadnych objawów to znaczy ze ten wirus sam z siebie sie zrobil

Gość oj wspolczuje
ja miałam opryszczke na policzku w okolicach ust.wyskakiwała mi zawsze co rok w tym samym miesiacu.I teraz tez wyskoczyla po jakims czasie zniknela i po tygodniu wyskoczyla na ustach.Dostaje takiej narwicy jak tylko ją widzę:( Uważaj żebys sobie nie przniosła gdzie indziej.

Gość pomozcie753875
alei tylko raz w zyciu ta opryszczka narzadow plciowych u mnie wsystąpila to bylo pare miesiecy temu, ale jak ja moge ją gdzies indiej prtzeniesc???? o co w tym chodzi??? nie rozuemiem

Gość oj wspolczuje
opryszczka jest bardzo zarazliwa.Mogłas sie zarazic nawet gdzies w toalecie siadając na desce.No jak dotkniesz opryszczke i nie umyjesz rąk i dotkniesz sie gdzie indziej to mozesz ją rozniesc.

Gość malwinkkkaaaaaaaa26
powiedz jak wygladaly te chrostki bo ja mam cos tez podobnego

Gość pomozcie753875
na początku to był ogromny ból podczas stosunku nie wiedziala co mi jest przestałam sie kochac z chlopakiem na drugi dzien jak poszłam siku strtasznie mnie pieklo nie moglam sie wysikac ogromny ból wstydzilamm sie z tym isc do lekarza ale juz po kilka dniach nie moglam wytrzymac i poszlam, stwierdzil ze to zapalenie przepisal mi globulke ktora w ogole mi nie pomogła minely jakies 5 dni robil sie coraz wiekszy ból zaczely mi sie robić krosty na pochwie takie pęcherzyki znoweu poszlam do ginegologa teraz jakis inny przyjmowal i on p-owiedzial ze to jest wirus narzadow plciowych przerazilam sie przepisal mi bardzo drogie leki ktore po 3 dniach gdzies mi pomogly bol ustąpil a i jeszcze mialam te krosty w postaci pecherzykow w okolicach tyłka to bylo straszne ! tylko raz w zyciu mi sie to przytrafiło, zaczelam sie drzec na chlopaka ze to on mnie zarazil bo pczytalam w necie ze to jest przenoszone droga plciową a ja tylko z nim spalam, a on przedemna mial wiele dziewczyn, ja sama juz nie wiem niektorzy mowia ze moze to byc spowodowane zarazeniem w toalecie czy recznikiem, ja nie wiem czy ja go powinnam za to obwiniac? czy to on mnie zarazil? czy skad to cholerstwo mi sie wzieło? dlatego chce zeby sobie zrobil to badanie wiec jak ktos wie ze jezeli u chlopaka nigdy nic takiego nie wystepowalo to moze sobie zrobic test na hsv? i ile on kosztuje? pomozcie...

Gość chochliczek11
Jeżeli miałaś ją zanim kochałaś się z chłopakiem to miałaś po prostu nawrót choroby - to jest wirus, który wchodzi w stan uśpienia i co jakiś czas się "budzi". Jeżeli nie miałaś nigdy wcześniej takiej opryszczki i nie miałaś przed nim żadnego partnera to znaczy że to on cię zaraził a sam się zaraził od kogoś dawno. Istnieje też możliwosć, że zaraziłaś się w inny sposób, ale musiałabyś mieć kontakt z wydzieliną która jest w bąbelkach opryszczkowych. W tym momencie najlepiej Ci będzie jak zrobisz sobie kurację lekami przeciwwirusowymi, żeby dziadistwo nie wracało. Ale nosicielką będziesz już zawsze niestety. Chłopak niech sobie zrobi test tak w razie czego i jak mu wyjdzie że jest nosicielem, to tak samo kuracja. Pozdr

Gość viankaa
No niestety jak ktoś załapie tego wirusa to ma go w swoim organizmie na zawsze, szkoda że nie można go zniszczyć, ale z drugiej strony dobrze że są już takie leki, które go osłabiają i nie dopuszczają do wykwitów, a jeśli już wyskoczy jakiś kalafior to szybko się goi.

Gość pomozcie753875
nigdy w zyciu nie mialam stycznosci z takim pecherzykami nigdy w zyciu wczesniej tego nie widzialam, z tym chlopakiem mialam swoj pierwszy raz i po tym pierwszym razie jakies 2 miesiace potem mialam pierwszy objaw, boze czyli to on mnie zarazil:( nie moge w to uwierzyc :( to jest jakis koszmar ja nie wiem czy powinnam dalej z nim byc skoro mnie zarazil :( chce umrzec

Gość chochliczek11
Przestań. To się da leczyć. idź do lekarza po receptę na heviran i może cię ta opryszczka przestanie nękać. Może też tak być, że on sam nie wiedział, że jest zarażony. Ale na przyszłośc i dla innych jest to przestroga - najpierw dowiedz się więcej o swoim partnerze, a potem idź z nim do łóżka