Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmhukjkhft

co sądzicie o takim laptopie??? prosze o opinie -niezxnam sie:(

Polecane posty

Gość mhmhukjkhft

Kupując Samsung NP-R580-JS0APL W7HP + tuner TV + Fifa 2010 zyskujesz: * Pamięć RAM o pojemności 4 GB zapewnia szybką i przyjemną pracę na tym komputerze, można otworzyć kilka aplikacji jednocześnie i będą one działały bez zarzutu. * Duża pojemność podręcznej pamięci CACHE 3 MB, której używa procesor w celu przyśpieszenia operacji, pozwoli na szybsze działanie systemu. Można to zauważyć zwłaszcza przy przełączaniu okien oraz podczas równoczesnego działania wielu aplikacji. * Odpowiedzialna za wyświetlanie obrazu na monitorze karta graficzna GeForce GT 330M zapewni odpowiednią grafikę zarówno w czasie pracy na komputerze, jak i podczas odpoczynku - w trakcie filmów i gier. * Ekran posiada maksymalną rozdzielczość WXGA 1366 x 768 (16:9), dzięki której można wygodnie pracować lub używać multimediów. * 500 GB pojemności dysku twardego pozwala na przechowywanie w laptopie dużej ilości danych, np: filmów, muzyki, gier i innych plików. * Razem z laptopem otrzymasz dodatkowe oprogramowanie: McAfee Virus Scan, Microsoft Office Professional 2007 (free 60-day trial) * Bezprzewodowa komunikacja Bluetooth pozwala na szybką wymianę danych z urządzeniem, które jest w niedalekiej odległości i również posiada tę technologię. Może to być np. drugi laptop, palmtop lub telefon komórkowy. Dane techniczne laptop Samsung NP-R580-JS0APL W7HP + tuner TV + Fifa 2010 Oprogramowanie System operacyjny Windows 7 Home Premium 64 bit Wersja językowa polski Podzespoły Procesor Intel Core i3 2,13 GHz Model procesora 330M Pamięć podręczna CACHE 3 MB Ekran 15,6'', WXGA 1366 x 768 (16:9) Pamięć RAM 4 GB, DDR3 1066 MHz Dysk twardy 500 GB, SATA Model karty graficznej GeForce GT 330M Pamięć karty graficznej 1024 MB Napęd, kamera Rodzaj napędu Super Multi DVD+/-RW/RAM Wbudowana kamera tak Komunikacja Karta bezprzewodowa (WiFi) 802.11b/g/n Bluetooth tak Modem 3G nie Moduł GPS nie Podczerwień IrDA nie Wyjścia / wejścia Złącze Fire-Wire (IEEE1394) nie Złącze USB 2.0 4 Złącze USB 3.0 nie Złącze PCMCIA card type II nie Złącze PCMCIA card type III nie Złącze ExpressCard 34 tak Złącze ExpressCard 54 nie Złącze E-SATA tak Wyjście HDMI tak Wyjście VGA tak Tuner TV tak Wyjście S-Video nie Parametry fizyczne Maksymalny czas pracy brak danych Waga 2,6 kg Wyposażenie Wyposażenie instrukcja obsługi, zasilacz, gra Fifa 2010, tuner TV, akumulator Gwarancja Gwarancja 24 miesiące Gwarancja międzynarodowa tak Gwarancja baterii 6 miesięcy Pokaż szczegółowe dane produktu Ukryj szczegółowe dane produktu Oprogramowanie System operacyjny Windows 7 Home Premium 64 bit Wersja językowa polski Dodatkowe oprogramowanie McAfee Virus Scan, Microsoft Office Professional 2007 (free 60-day trial) Procesor Producent Intel Rodzaj procesora Core i3 Częstotliwość taktowania 2,13 GHz Pamięć podręczna CACHE 3 MB Model procesora 330M Ekran Przekątna ekranu 15,6 cala Maksymalna rozdzielczość WXGA 1366 x 768 (16:9) Typ matrycy świecąca, podświetlenie LED Pamięć operacyjna Pamięć RAM 4 GB Możliwość rozszerzenia do 8 GB Typ pamięci DDR3 1066 MHz Dysk twardy Pojemność dysku 500 GB Typ podłączenia SATA Napędy / czytnik Rodzaj napędu Super Multi DVD+/-RW/RAM Czytnik kart pamięci 2 w 1 SD, MMC Karta graficzna Producent karty nVidia Model karty graficznej GeForce GT 330M Całkowita pamięć graficzna brak danych Pamięć karty graficznej 1024 MB Dźwięk Karta dźwiękowa zintegrowana Wbudowane głośniki 2 Wbudowany mikrofon tak Kamera internetowa Wbudowana kamera tak Rozdzielczość kamery 1,3 mln pikseli Komunikacja Karta sieciowa 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet Karta bezprzewodowa (WiFi) 802.11b/g/n Bluetooth tak Modem 3G nie Opis modem 3G nie dotyczy Moduł GPS nie Podczerwień IrDA nie Wyjścia / wejścia Złącze Fire-Wire (IEEE1394) nie Złącze USB 2.0 4 Złącze USB 3.0 nie Złącze PCMCIA card type II nie Złącze PCMCIA card type III nie Złącze ExpressCard 34 tak Złącze ExpressCard 54 nie Złącze E-SATA tak Wyjście DVI nie Wyjście HDMI tak Wyjście VGA tak Wyjście S-Video nie Tuner TV tak Wejście liniowe audio nie Wyjście liniowe audio tak Wejście do mikrofonu tak Wyjście S/PDIF nie Port RS232 (szeregowy) nie Złącze replikatora portów nie Informacje użytkowe Urządzenie wskazujące TouchPad Czytnik linii papilarnych nie Parametry fizyczne Maksymalny czas pracy brak danych Wysokość 30 - 37 mm Szerokość 380 mm Głębokość 256 mm Waga 2,6 kg Wyposażenie instrukcja obsługi zasilacz gra Fifa 2010 tuner TV akumulator Gwarancja Gwarancja 24 miesiące Przedłuż Gwarancję do 3 lat! Gwarancja międzynarodowa tak Gwarancja baterii 6 miesięcy

Gość ytyyyy
p

sprzęt w sumie spoko, akurat teraz jestem zorientowana w temacie, bo byłam niedawno na kupnie :] ja jednak zdecydowałam się na coś z serii Acerów 5740, bo chciałam również, aby laptop posłużył mi do grania w najnowsze gry, oraz był szybki... Możesz sobie popatrzyć o co mi chodzi tutaj http://tnij.org/h7hx , co mogę powiedzieć to że ta seria, o której wspominałam pozwala spokojnie używać najnowszych gierek ;p więc wszystko co ma podobny osprzęt do tych modeli, będzie ok :) żeby nie było że wspieram tylko acera, bo tak nie jest...