Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosny__kwiatuszekkk

czemu facet nie chce aby jego dziewczyna przebywać w towarzystwie jego kolegow?

Polecane posty

jak myslicie dlaczego???

może jest brzydka? i sie wstydzi jej ten koleś :P

sorki kopiowalam to pytanie:) chodzi mi o to , ze czemu facet nie chce aby jego dziewczyna przebywala razem z jego kolegami. No wlasnie chwali sie im , ale nie chce pokazac. nie jestem brzydka, jestem bardzo atrakcyjna kobieta.

No wlasnie chwali sie im , ale nie chce pokazac. " może im inna pokazuje a ty bidulo nic na ten temat nie wiesz ;) W ogóle to niezły klimat ;) Jesteś jakaś wizytówka ? Zeby brać cie tylko po to by cie inni mogli oglądać ? :D

nie jestem wizytowka, tzn oni wiedza ze on sie ze mna spotyka, bo wielokrotnie gadal z kolega przez telefon i mowil ze jest ze mna i oni pytali sie o mnie.

Gość karotkaaaaaa
normalny facet nie ma nic przeciwko... sadze, ze facet cos ukrywa przed swoja dziewczyna

Gość karotkaaaaaa
czesto chlopak, ktory przed swoja dziewczyna zachowuje sie calkiem inaczej niz jak jest z kumplami tak wlasnie mowi....

no to wezme go na dystans, ochlodze nasze relacje, chce sie spotkac na caly weekend to mu odmowie,

sadze, ze facet cos ukrywa przed swoja dziewczyna" jak na razie to on ukrywa ale ją przed kumplami ;)

Gość może się boi że jak poznasz
jego kolegów i zobaczysz w jakim towarzystwie się obraca, to go zostawisz w diabły. W końcu to on ich zna i wie na co ich stać. Może nie chce cię na to narażać

no to wezme go na dystans, ochlodze nasze relacje, chce sie spotkac na caly weekend to mu odmowie" fajnie :) w koncu będzie mógł pochlać porządnie z kumplami :D

Gość karotkaaaaaa
skoro kumle wiedza o niej tzn ze nie ukrywa jej przed nimi, nie sadze, ze chodzi o to , ze sie jej wstydzi, tylko wlasnie raczej stawialabym na to jak on sie zachowuje bedac z kumplami.....

powiem tak , chyba traktuje mnie powaznie, spotykamy sie od ponad miesiaca , zawsze w tygodniu znajdzie dla mnie czas, spotykamy sie i spedzamy cale dnie i wieczory w swieta, w weekendy, teraz np majowke spedzilismy razem. Moze naprawde jego koledzy to jakies gagatki.

skoro kumle wiedza o niej tzn ze nie ukrywa jej przed nimi' to ze wiedza to nic nie znaczy ... do autorki ? Na jakie spotkania chcesz z nim chodzić ? W jakich okolicznosciach chcesz z nim i z jego kumplami przebywac?

Gość eeeee, jak nic
Jak nic wstydzi się Ciebie przed kumplami. Może nie przeszkadza mu Twój wygląd, a na przykład poziom intelektualny, albo Twoje poglądy. Albo Twój brak skromności. Chłopak może nie chcieć, abyś sama siebie wychwalała przy kumplach ("wiecie, taka jestem atrakcyjna", itp.). Obciach byś mu zrobiła i tyle

Gość karotkaaaaaa
to tak wlasnie moze byc....a wiadome, ze jakich ma kumpli to tez swiadczy i o nim, bo oczywista sprawa jest , ze jak nie jest z Toba to zachowuje sie tak jak i oni.... powiedz mu, ze chcialabys pznac jego kumpli i wybrac sie tez znimi gdzies, no chyba ze to tylko meskie wyjscia.... ale jak jego koledzy biora swoje dziewczyny no to i on powinien brac Ciebie

Gość albo wiedza o nim takie
rzeczy, których lepiej zebys ty sie nie dowiedziala a wiadomo , że jak cie z nimi pozna i bedziecie gdzies razem w towarzystwie, wiele rzeczy może wyjsc na jaw

Gość karotkaaaaaa
no dokadnie.... tu nie chodzi o to, ze sie Ciebie wstydzi....

a na przykład poziom intelektualny, albo Twoje poglądy. Albo Twój brak skromności. " albo boi sie kompromitacji zaczniesz cos opowiadac i fochy strzelać że juz wypił 3 piwa i że na tym ma zakonczyć i ze już do domu czas isć ... :P

regres, no tak masz racje hahaha, trudno abym ogladala walki z nimi. bo on przewaznie chyba sie spotykaja razem w domu jak ogladaja cos w tv no i pewnie przy tym ostro chlaja. Tak naprawde pewnie bym nie chciala ogladac zalanych facetow i bajzel jaki robia, bo on mi mowil ze straszny balagan mu robia w mieszkaniu.

Gość Cicho baby
...i ze już do domu czas isć ... i umyć naczynia :D

tzn on juz mi raz proponowal abysmy pojechali w 4 jego kolega chyba jeszce z jakas laska, ale tak sie zlozylo ze pracowalismy i z czasem bylo krucho, wiec to nie wypalilo. A jezeli chodzi o picie alkohol, to my razem sobie troszke popijamy i nigdy mu nie prawie wymowek aby juz skonczyl pic, on sam wie ile moze wypic:)

Gość Cicho baby
Radosny kwiatuszku, przykra sprawa, ale najwidoczniej Twój facet, to męska szowinistyczna świnia i nie chce mieszać kobiet do typowo męskich rozrywek. Ostatnio rzadko się tacy zdarzają. Można powiedzieć gatunek na wymarciu.

Gość karotkaaaaaa
no to jak sama mowisz....on zawsze ostro pije z kumplami- nie chce zebys na to patrzyla i sluchala tych "bredni"...... a moze wybierz sie raz na takie spotkanie i zobacz co sie tam dzieje, nie bedziesz miala watpliwosci o co chodzi...

Twój facet, to męska szowinistyczna świnia i nie chce mieszać kobiet do typowo męskich rozrywek " ale to nie jest wcale oznaka męskiego szowinizmu To jest naturalna i zdrowa reakcja faceta Po co ma zabierac swoja kobiete na coś co jej sie nie podoba i nie przypadnie jej do gustu ?

Gość Marian z roli
Może to ty chcesz bardziej poznać jego kolesi i z któryms z nich się puścić. Chłopak instynktownie to wyczuwa, wie że są od niego bardziej męscy. Normalny instynkt samozachowawczy, nic więcej.