Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak no jak

czy Wy tez nie potraficie byc soba przy facecie, na ktorym Wam zalezy?

Polecane posty

Gość jak no jak

czy tylko ja tak mam? po prostu nie umiem, wychodze na jakas bezcharakterna i nudna. a jak na nikimw poblizu mi nie zalezy,to zachowuje sie wrecz czasami nie tak jakbyum chciala, ale pomijajac to, jestem po prostu wyluzowana i zauwazylam, ze wtedy faceci zwracaja na mnie uwage, sa mna zianteresowani, chociazby jako kolezanka. co robic, by i przy NIM byc soba?

Gość jak no jak

Gość może po prostu jesteś
"bezcharakterna i nudna"? Gdybyś nie była, to nie zachowywałabyś się tak.

Gość jak no jak
ale nie jestemy jeszcze razem, on mi sie po prostu podoba;) i jak znajde w koncu faceta, ktory mi zawroci w glowie, to wlansie tak sie zachowuje,po prostu zalezy mi. a jak spotykam sie z facetami, na ktorych mi zalezy i nie obchodzi mnie zbytnio, czynam wyjdzie, czy nie, to wtedy oni sa wtedy mna zainterssownai. wszystko znma w teorii, ze trzeba sie wyluzowac, ale to cizko:)

Gość jak no jak
moze jestem bezcharakterna i nudna, ale chcialabym sie tak podobac tym na ktorych mi zalezy, jak tym facetom, na ktorych mi nie zalezy:D

Gość jak no jak
dziewczyny, dajcie pare raz niedoswiadczonej koelzance;) naprade nie spinacie sie przy facecie na ktorym Wam zalezy? nie wazycie prawie kazdego slowa, nie brakuje tematow do rozmow? a to wszystko wynika z tego, ze chcecie mu sie po prostu spodobac, a efekt wychodzi zuplenie odwrotny...