Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaswintucha

Chłopak staje sie swinią po alkoholu

Polecane posty

Gość dziewczynaswintucha

Witam, mam taki problem z chłopakiem. jesteśmy razem już 4 lata ale on ostatnio zaczął bardzo nadużywać alkoholu, igraszki z nim nie są już tak zabawne jak kiedyś. Co robić? Zamienić na inny model? Dodam, że jak jest trzeźwy jest fantastycznym człowiekiem i na dodatek bardzo przystojnym! dziewczyny co robić??!1?? tu możecie zobacyć do czego jest zdolny gdy przesadzi http://www.youtube.com/watch?v=yq16kA3v2xw

Dodam, że jak jest trzeźwy jest fantastycznym człowiekiem i na dodatek bardzo przystojnym!" a jak wypije to sie zmienia w quasimodo ? :P

Gość ja powiem tak .....
jak to co robić ?...poważnie z nim porozmawiać w końcu jesteście ze sobą już 4 lata i na pewno planujecie jakąś wspólną przyszłość ....i Ty myślisz że jak on teraz tak chla to np po ślubie nagle stanie się abstynentem ? albo się opamięta albo do widzenia

Gość Milennka77
o Jezu, wielkie mi halo! Myslałam, że jest agresywny, że cię wyzywa, awanturuje się!! O co ci chodzi, normalnie se chłopka wypił!

Gość ja powiem tak .....
Milennka77...no sorry ale jeśli dla Ciebie takie zachowanie jest normą to ja nie mam nic do dodania a po za tym autorka wspomniała że on ostatnio zaczął bardzo nadużywać alkoholu czyli że upija się dość często i jeśli ona teraz nic z tym nie zrobi to w przyszłości będzie miała męża alkoholika proste no ale może nadal będzie przystojny :)

Gość byle do przodu :)
współczuje.... mozna dostac obrzydzenia!! jak Ty z nim wytrzymujesz?

oo fuuu... ZAL miec takiego chlopaka... szczerze ci wspolczuje...

Gość jak no jak
asakra, nakrecili denny film i jescze sie chwala:O to nie jest normalne picie, normalne picie, to fajna zabawa a nie to, co tu widac.

Gość oo kurczeee
po pierwsze to radze mu zmienić kolegów. Ja mam podobną stuacje, jak nie pije to zajebisty chłopak ale jak się napije to jest jakaś katastrofa. Jest chamski, strasznie sie odzywa, mysli , że jest zabawny ale jakoś mu to nie wychodzi. Też się noszę z zamiarzem zerwania. Życzę Ci powodzenia i 3maj się :):)

Gość Milennka77
szczerzw powiedziawszy to mnie takie zachowanie bawi. Może jestem głupia, ale mało nie pękłam ze śmiechu ogladając ten filmik. Mój kolega kiedys tak sie upił, że się zsikał w gacie. A dzisiaj jest porządnym facetem, dobrym mężem, ma pracę, szanuje swoją żoną. Ale czasem zdarza mu sie schlać, jak na tym filmiku, jak jest jakaś impreza. Ale jak autorce to przeszkadza, albo sie wstydzi za niego, to faktycznie powinna z nim poważnie porozmawiać, bo jej będzie trudno zyć

Gość przeciez to paranoja
byc z alkoholikiem. oni nigdy sie nie zmieniaja. wspolczuje takiego menela miec przy sobie.

Gość jak kogoś może bawić taki
filmik :o masakra :o

Gość Milennka77
wam się nigdy to nie zdarzyło?????? Nie wierzę!

nigdy mi się takie coś nie zdarzyło :o co Cię tak dziwi?

Gość Milennka77
dziwi mnie, że nie zdarzyło się. Nie mówię, że wam osobiscie, ale np. jakiemus koledze czy koleżance, która jest porządną dziewczyna. Jjak byłam na studiach (ekonomia, KUL), to miałam na roku masę takich osób. I nie powyrastali z nich żadni menele, chociaz czasem daja w palnik i tyle 9na imprezie, a nie sami - codziennie)

mnie się nigdy nie zdarzyło, w życie moich znajomych nie wnikam,bo to ich sprawa. towarzystwo z tego filmiku raczej nie wygląda na porządne i na poziomie, sam fakt kręcenia zamiast pomóc koledze oraz radosne słownictwo w tle o tym świadczą :o można się tak spić gdy ktoś nie wie, ile może wypić i przesadzi, ale jeśli ktoś celowo "daje w palnik" to nieciekawie..

To jest jakaś tragedia! My może i sobie czasem popijemy, ale to jest CZASEM i wszyscy są kulturalni, a to to jest porażka, (o filmiku mówię). Brak mi słów, więc może trochę chaotycznie piszę... Zmień mu kolegów najlepiej, bo to że się schlał, to jedno, to że oni sobie jaja robili, to jest przegięcie. U nas jeden odprowadza drugiego. Widać, ze tamtych nie ścięło jak tego faceta. Jestem w szoku.