Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vghgftyhhg

Mogę dać rocznemu dziecki pare rodzynek w czekoladzie?

Polecane posty

Gość vghgftyhhg

Czy od kiedy rodzynki?:)

Gość jjjjjjjjjjjjj
Same rodzynki to chyba ok, ale ja bym nie dała dziecku głównie ze strachu o zadławienie.

Czasem rozwalają mnie te pytania... moje niespełna roczne dziecko próbowało juz chyba wszystkiego i żyje!

Gość vghgftyhhg
mój tam sobie świetnie radzi z jedzeniem tak małych rzeczy,jeszcze się w życiu niczym nie zadławił ale nie wiem czy nie będzie jakiś rewolucji żołądkowych;)

Gość gjkgjkgj
To powiedz jak się czuło po golonce.

napisałam "prawie wszystko" co nie znaczy że jedząc golonkę nie dała bym i jemu spróbować!

Gość liniuyt
Ja pierdole daj mu jeszcze grochówke Polskie matki to głupie dziwki

Gość gygreyhryeryre
Agula nie anpsialas prawie tylko chyba napisz jak smakowaly Twojemu dziecku kebaby i hamburgery???

Przecież nie dam mu talerza grochówki, tylko łyżkę czy dwie na spróbowanie, a rodzynek tez nie musi zjeść całej paczki tylko kilka i już! Potem będzie jak w reklamie: mając trzy lata dziadek dał mi pierwszego cukierka.... :D

Gość adamooo_37
Agula a zubrowka z sokiem jabłkowym smakowała Twojemu dziecku pewnei tak:)nie???

Gość fikcja)999
Agula a co jecie na kolacje pieczone kielbaski z cebulka mniaam pychotka:)

Akurat hamburgera i kebaba jeszcze nie jadł, nie zamierzam go karmić fast foodami, jednak SPRÓBOWAĆ bułki czy mięska może bym dała

Gość abbyy
Uważam, że nie umrze od kilku rodzynek :) Roczne dziecko ma już dosyć rozszerzone menu. Nie musi jeść tylko kaszki, mleka i jabłka potartego.

Gość vghgftyhhg
kurde zostawić ja ;P ja tylko spytałam o rodzynki,tyle,moje dziecko jeszcze nie próbowało fasoli po bretońsku czy grochówki,leczo,bogracza,smażonej kiełbasy ale już chyba trzeba powoli zacząć po troche dawać

Gość vghgftyhhg
kaszek w ogóle nie jadł i nie je ... ale może to i lepiej

Gość kaska_NKKK
Agula jestes fantastico mama:)taka lajtowa noemalnie nei znam Twojego dziecka ale juz mu wspolczuje:P

Jak ktoś nie rozumie o czym piszę to już jego problem, nie uważam że dziecka w tym wieku nalezy karmić takimi rzeczami ale mój mały jada PRAWIE WSZYSTKO to co my na obiad. Od spróbowania jeszcze nie umarł i tak macie rację żubrówkę tez mu dałam i zagryzł kiszonym ogórkiem popijając colą! Żałośni jesteście!

Gość vghgftyhhg
mam wrażenie,że na tą Agulę to jedna i ta sama osoba pisze ;)

Gość abbyy
Ja uważam, że jest super mama. Nie siedzi i nie trzęsie się nad każdym kęsem jedzenia. Roczne dzieci mogą już jeść tak wiele produktów, że aż żal, aby to ograniczać. Oczywiście wszystko w odpowiednich ilościach.

Gość vghgftyhhg
a ja dałam mojemu pomoczyć usta w piwie.. i co?;p

Gość abbyy
I pewnie juz zrobilas z niego alkoholika :D A tak powaznie - rob jak uwazasz za sluszne. Kazda matka wie, co dla dziecka jest najlepsze i nie sugeruj sie tym,i wpisami, bo pisze to osoba, ktora chyba wlasnych dzieci nie ma, pojecia o zywieniu chyba takze.

Dziękuję ze jednak mnie ktoś rozumie, było pytanie na temat rodzynek więc piszę że roczne dziecko chyba raczej może spróbować, wiem że są produkty których dziecko jeść nie powinno ale bez przesady! Od kilku kęsów nic mu nie będzie!

agula , nie przejmuj sie tymi glupkowatymi wypowiedziami nawiedzonych , super-hiper matek. Moj syn ma 10 mscy i jadl juz chyba wszystko , nawet czekolade , ciastka, te nnieszczesne rodzynki tez. Nie bede z niego robila jakiegos dziwaka co nie widzial na oczy czekolady ani cukierka. Ja w dziecinstwie tez jadlam i zyje a przytylo mi sie dopiero po ciazy. :( ale skutecznie z tym walcze. ;) Autorko mysle ze mozesz mu dac tych rodzynek. Jak sie boisz ze sie zadlawi to mu je przekroj na pol.

Gość ooo_olka_56
Agula85 czy to pytanie Cie tak rozwalilo ze idziesz teraz ze swoim szkrabkiem do pizza hut:)??

Gość vghgftyhhg
już zjadł je dawno ;D hehe,mój też tam je co mu w rękę wpadnie w zasadzie,a o rodzynki zapytałam dlatego bo to szuszone owoce a takowych jeszcze nie jadł;) a szuszone banany i w morele na przykład można dawać do ręki jako przekąske? chyba taaa?

Tak a potem wyskoczymy jeszcze do KFC i na kebaba, może jeszcze na jakiegoś drinka po drodze, a co mi tam niech spróbuje! :D

Gość vghgftyhhg
agula mam kupony do mc donalda moze sie przejdziemy ? :)

Akurat za mc donaldem to on nie przepada, lubi za to takie ociekające z tłuszczu frytki! :DD Naprawdę żałośni jesteście!!!!

Co za jebniete baby:-O Agula nie słuchaj idiotek. Mojej sasiadki syn ma 5 lat do dzis lata z butla mleka po podwórku. Wy pewnie tez taki tryb zywieniowy preferujecie.