Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To może ja.......

MOMENT PRAWDY

Polecane posty

Gość To może ja.......
W każdym razie wersja hiszpańska i amerykańska jest o nieeeebo lepsza!

Gość dobrze , że nic
hehe no , a brzydka jak nie wiem co była ,a takie mniemanie o sobie miała , że szok jakiś

Gość To może ja.......
Kiedyś oglądałam jak facet chwalił się ile to już kochanek nie miał. A jego żona tylko kiwała głową. To chyba wszystko wyreżyserowane....

Gość To może ja.......
Acha i żona mówiła, że mąż musi ją zdradzać, bo kobiety mu nie dadzą spokoju. Wierzycie w to?

Gość Tak pani wyzej ma racje
Tez pamietam te laske co miala sklep, chichrała sie bez sensu przy kazdej wypowiedzi, a najlepsza byla mina jej faceta, jak padla odpowiedz na pytanie czy bylaby z nim gdyby nie byl nadziany z domu, ona powiedziala, ze tak, a to wyszlo ze klamstwo:D Ale koles sie zdziwil:D A ta kobieta wczoraj to okazala sie nieglupia, a ten koles to w ogole jakas recydywa pewnie, nie wiem skad go wytrzasnela no i to pytanie o aborcje bylo niepotrzebne, zbyt osobiste

Gość dobrze , że nic
ja bym sie nigdy na taki program nie zgodziła . Pewnie jak bym się dowiedziała o jakiś kochankach , zdradach itp to tam też bym kiwała głową bo co bym miała innego zrobić , a po programie bym rozniosła normalnie.

Zbyt osobiste? Przecież ludzie się na to godzą, wiedza jakie będą pytania, ta babka na pewno tez wiedziała, że takie pytanie padnie.

To moze ja - tym odcinku to byla tutaj dyskusja, po prostu koles wzial sobie na zone brzydka kobiete, zeby miec znia dzieci, bo taka wiadomo raczej nie odejdzie, w dodatku on utrzymuje dom, ma firme. Przystojny byl, wiec sobie korzysta.

A skad oni w ogole biora te pytania, ze one sa takie dopasowane do tej pytanej osoby?

Gość To może ja.......
No fakt - przystojny był, ale chyba nie miał zębów :-) A żona taka prawdziwa kura domowa. Godziła się na wszystko. A facet z wczorajszego programu przypominał właśnie recydywistę. Ale może się mylimy ?

Ta pani wyzej ma rację-też się zastanawiam skąd oni maja te wszystkie informacje. Robią jakiś wywiad środowiskowy, czy trzeba napisać swój życiorys przed programem:D?

Gość dobrze , że nic
mi sie zdaje ze oni najpierw przeprowadzają bardzo szczegółowy wywiad , potem zadaja te ponad 100 pytań tak pod to co się dowiedzieli z tego wywiadu i z tych ponad 100 wybieraja te najbardziej pikantne do programu

Gość To może ja.......
Wyszło na to, że facet jest: - biedny, - głupi, - kiepski w łóżku. Wyglądał, jakby ktoś mu dał w mordę. Aż mi się go żal zrobiło :-)

ja czasem ogladam amerykanska wersje i tam to dopiero jada z koksem :D

Gość To może ja.......
Ja oglądam wersję hiszpańską i tam przechodzą poprostu do kolejnych pytań. U nas Zygmunt pyta: A od kiedy jesteście razem? Od kiedy naprawdę ze sobą żyjecie? Itd. Z tą aborcją była wg mnie przesada...

Gość dobrze , że nic
przesada, jak przesada. Ale oni się z tym liczą , ze ten program polega na tym żeby wyciągać brudy.

Gość To może ja.......
No tak, to prawda. Powyciągali swoje brudy i nic za to nie mają :-) Myślę, że teraz to i tak nie będą razem. Facet powinien znaleźć sobie inną babkę, z 10 lat młodszą :-) Coś jeszcze wspomniał, że codziennie rano ma awantury...

Gość dobrze , że nic
Jakieś to dziwne było, ten facet miał jeszcze taką durną minę . Szok jakiś. A ta baba też okropna ;/ Ci ludzie nie mają wcale wstydu

Gość To może ja.......
Może oni oboje byli w więzieniu? Ona ogolona na zapałkę, bez zębów. On też jakiś dziwny :-)

Gość JEST TEN ODCINEK
JEST GDZIES TEN ODCINEK NA YOUTUBIE???

Gość dobrze , że nic
no , pewnie właśnie tam się spotkali , w pace.

Gość To może ja.......
A ona się przyznała, że wybiła jakiemuś facetowi zęby :-( Nieźle :-)

Gość dobrze , że nic
pewnie on jej oddał :P:P i razem zębów nie mają :P

Gość To może ja.......
Chyba jednak ze sobą zostaną. Pasują do siebie jak ulał :-) Może teraz on zgłosi się do programu i coś wygra? Powiedział, że chciałby znaleźć się po drugiej stronie :-)

Gość dobrze , że nic
Może i też wyjdzie, że on poddawał się aborcji hehe :P:P i że w wolnych chwilach wybija zęby :P

Gość To może ja.......
A oglądaliście potem mechanika, który przekręcał liczniki? Głupio tak się przyznać oficjalnie, prawda?