Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdjęcie-do-CV

-A-N-A-L-I-T-Y-K ... -F-I-N-A-N-S-O-W-Y ...... jest tu ktoś taki ?????

Polecane posty

Gość Xena jao
Tak jestem, ale pierwsze musisz wypic Lampke spermy ok?

wisienka i mięcho -----> trudno było się dostać do pracy ? pracujecie po znajomości czy sami/same zdobyliście pracę ? jakie wymagania musieliście spełnić ? ile czasu zajęło Wam ogarnięcie "fuchy" ?

Dostałem pracę po dwóch rozmowach. Żadna znajomość, raczej polecenie. Wymagania związane ze stażem pracy, doświadczeniem i predyspozycjami interpersonalnymi. szybko

Mięcho -----> Zacząłeś od stażu ? Kto Cię polecił ? Doświadczenie ..... ile i jakie ? Predyspozycje .... podasz przykłady ?

zaraz, ale najpierw uszczegółów - co to za analityk finansowy?? co i gdzie miałbyś robić?? Bo wiesz, teraz wszędzie są analitycy, doradcy klientów, a w rzeczywistości to zwykli akwizytorzy :o

Mięcho -----> Tak konkretnie to coś z finansami bo powiedzmy że mam łep do matmy, statystyki , rachunek prawdpodobieństwa itp .... Chodzi mi o to aby pogadać z kimś kto pracuje w tym dziale i w jaki sposób dostał się do pracy. Co sobą zaprezentował. Jakie miał umiejętności ? Czy miał dużą konkurencję itp ..... Tak w celach informacyjnych. Znajomi to nie powiedzą , wiesz jacy ludzie są. Ktoś "nie stronniczy" może coś więcej powie :)

myślałem, że masz konkretną robotę na myśli :o Tak ogólnie to ja nie wiem, pracowałem w paru bankach, teraz mam analityka i wszystko w dupie :classic_cool: Ludzie są gotowi zrobić mi laskę, aby moje decyzje były dla nich korzystne :classic_cool:

28 lat, studia ekonomiczne. Ale w branży pracowałem od matury, więc studia w sumie nie mają tu znaczenia.

Od matury ??? Jakieś technikum ekonomiczne , tak ? To w takim razie jak zdobyłeś pierwszą pracę ? Czym przekonałeś szefa że warto na Ciebie postawić ? A może po plecach wszedłeś ? :D

kończyłem ogólniaka, żadne technikum co ty masz z tymi plecami? :o żaden z moich znajomych nie ma pracy po znajomości a radzą sobie świetnie. Jak zdobyłem? Normalnie, poszedłem, pogadali ze mną, sprawdziłem się i zostałem.

Trochę inne czasy teraz są :P W niektórych firmach to i sprzątaczki muszą umieć biegle angielski :D

tak, bank. na ekonomi znałem się tyle o ile, czytałem gazety żeby mieć ogólną o tym wiedzę