Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana_ale_smutna

Wakacje tylko we dwoje

Polecane posty

Ostatnio jakspotkalismy się ze z moim facetem i znajomymi dowiedzielismy się że znajome małżeństwo wyjechało na wakacje tylko we dwoje. Mój luby skwitował ten fakt, że bez sensu taki wyjazd we dwoje, nie ma nawet z kim pogadać i jest nudno. Zbaraniałam jak to usłyszałam. Zawsze marzyła mi się z nim jakas podróż we dwoje, chociażby ta poslubna, a on tak do tego podchodzi... :( Każdy facet ma taie podejście do wyjazdów we dwoje? jak jest u Was? Z góry dziękuję za odp

no pewnie... każdy woli wypic piwko z kolegami i zaszaleć w jakimś nocnym klubie... przeciez ciebie ma na codzień :-o

nie ma mnie na codzień, bo razem nie mieszkamy. ale to jest wszystko beznadziejne.. Myslałam, że jak sie kogoś naprawde kocha to z ta osobę najlepiej spędza się czas i nie są koniecznie do tego potrzebni koledzy...

No nie mówcie... To naprawdę nie ma tu żadnego faceta który lubi wyjeżdżać tylko ze swoja ukochaną, albo kobiety która jeździ ze swoim ukochanym na wakacje we dwoje? Wszędzie trzeba za sobą ciągnąć znajomych?

Gość tak i nie i tak
widocznie jestes nudna i nie ma o czym z toba pogadac

Bez sensu... to po co by ze mną był ponad trzy lata jakbym była nudna

Gość bełagam
my jeździmy we dwoje i dodatkowe towarzystwo tylko by na denerwowało, trza dostosować plany do grupy, bez sensu we dwoje jest cudownie jak można nie mieć o czym gadać z ukochana osobą

Gość ewus21
mój facet uwielbia wyjezdzac tylko ze mna na wakacje. nie potrzebuje kolegow, wrecz odwrotnie- mowi ze wtedy mozemy wspolnie poodpoczywac, spedzic ze soba wspolne chwile.

Gość trzecia cz.
my jeździmy najchętniej tylko we dwoje :)

bełagam - no własnie też mi się tak zawsze wydawało. Ja na przykład nie potrzebuje dodatkowego towarzystwa żeby się dobrze bawić. Owszem milo czasem skoczyć gdzieś w gronie znajomych, ale nigdy bym niepowiedziała że wyjazd bez nich jest z góry skreslony na porażkę.

Czyli udało Wam sie dziewczyny. Gratuluję Wam facetów, naprawdę. Ja po tym co powiedział sama nie wiem co mysleć. Naprawdę chcialabym czasem wyjechac tylko z nim, a nie wszędzie ciągnąć znajomych. No a poza tym podróż poslubna... Na nią też byśmy mieli zabrać znajomych? chyba muszę z nim o tym pogadać.

Gość trzecia cz.
drzewiecki, mówisz, że to pantoflarstwo? :D cholera, a myślałam że z mojego chłopa pantoflarza nikt i nic nie zrobi... nono :D

Drzewiecki - sorry ale wydajesz mi się zakompleksionym facetem który za wszelką cenę chce być mężczyzną, a tak naprawde nic o tym nie wiesz. O męskości decyduje między innymi silny charakter i zdecydowanie. Jeżeli prawdziwy facet decyduje sie na to by dzielić życie z jakąś kobietą to nie jest to jakiś ochłap, byle niunia, tylko kobieta z klasą, z którą naprawdę chce być. a jeżeli naprawde kocha to i wspólne wakacje powinny byc dla niego dobrym pomysłem.

Gość ja powiem tak .....
dokładnie porozmawiaj z nim o tym może tak sobie palnął

Gość bełagam
nie gadałaś z nim o tym? skwitowała tak kolegę, bo pewnie mu pozazdrościł i wypowiedział bez namysłu byle by niemiło

Gość mążżonki
20-lat po ślubie i na wakacje wyjeżdżam tylko z żoną, wypady sa kilkudniowe, w ub. roku byliśmy w górach, w dzień zwiedzamy, wieczorkiem tańce i nocleg w hotelu.

nie gadałam z nim o tym bo nie chciałam przy znajomych a potem się nie widzieliśmy bo pracował. jutro się z nim zobaczę to jakos delikatnie zagadam na ten temat. Nie zamierzam bynajmniej robic jakiejś awantury, po rpostu chcę poznać jego zdanie. jeżeli naprawdę tak mysli to będzie mi bardzo przykro. niedługo mamy zamieszkać razem. nie chcę mieszkac z kimś kto się ze mną nudzi na wakacjach. bo na codzień to będzie zupełna katastrofa.

Gość afrodytt
My bardzo lubimy wyjazdy tylko we dwoje. Wtedy mamy czas tylko i wyłącznie dla siebie. Teraz np. zamierzamy wyskoczyć na kilka dni do hotelu Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim, aby nieco odpocząć od codziennych obowiązków. Spotkania z przyjaciółmi również lubimy, ale tym razem muszą oni jednak chwilę poczekać.