Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaatram

mój facet nie jest facetem

Polecane posty

Gość martaatram

Drogie forumowiczki! Mam problem. Kompletnie nie wiem co zrobić. Jestem w szcęśliwym związku ze swoim facetem. Kochamy sie i układało się miedzy nami do tej pory idealnie. Do póki w nasze życie nie wkroczyli nasi znajomi. Nasi koledzy maja mnie za potwora. Uwazaja, ze znecam sie nad swoim facetem, ze na niego krzyczę itp. Co nie jest absolutnie prawda. Mój facet jest pantoflarzem zawsze zgadza się z moim zdaniem, kiedy nawet ja prosze go zeby zadecydowal to on nie chce, zawsze ostatnie zdanie nalezy do mnie, bo taka jest jego wola zawsze powtarza "kochanie zrób jak uważasz ja to zaakceptuje". Mój misiak takze wszystkim mowi ze jestem jego idealem i nie wyobraza sobie zycia beze mnie. Nie wiem na jakiej podstawie nasi koledzy uwazaja ze nasz zwiazek to horror. Dzieki nim plotki rozniosly sie w ogromnym tempie. Ja jestem zalamana powiedzialam mojemu partnerowi aby rozwiazal ta sytuacje. I rozwiazal. Porozmawial z kolegami aby nie mowili takich okropnych rzeczy na nasz temat bo ja sie denerwuje. Powiedzial to w tak potulny sposob jakbym go doi tego zmusila i zagrozila skatowaniem. Oczywiscie chcial dobvrze a zostalo to odebrane przez kolegow zupelnie inaczej i pogorszylo to moja sytuacje. ja nie wiem co mam zrobic...

Gość moze byc
jego kolecy to prostacy .

Gość moze byc
zakompleksieni prostacy .

Gość martaatram
Wiem, to samo pomyślałam kompleksy i prostactwo. Ale cóż zrobić? Ja jestem na skraju załamania. Wszyscy uważają, że jestem nienormalna. A ja naprawde nie wiem co zrobic:(Przecież to straszne jak ludzie mogą mówić takie brednie nie mając na to żadnych dowodów?!ani żadnych podstaw tak naprawde. Na dodatek moja przyjaciolka nie stara sie mi pomoc tylko rowniez pogarsza moja sytuacje mowiąc ze moj facet jest pantoflarzem przy innych. Wiem, ze jest zazdrosna bo wlaśnie rozstala sie ze swoim facetem, który traktował ja jak worek treningowy. Ehhh i co zrobic?

Gość martaatram
Przy okazji: nie wiecie może, czy jak się połamie facetowi żebra to one zrastają się same, czy potrzeba jest interwencja chirurga ? :classic_cool:

Gość fssfsfsf
jak mu sie polame zebra to on bedzie mogl sobie sam zrobic loda z polykiem .

się przejmujesz jego kolegami warze abyście razem byli szczęśliwymi ludźmi

Gość martaatram
Bardzo dowcipne podszywki, które mnie nie bawią niestety.

Gość Cicho baby
Świetne. Zaczekam na ocenę Regresa, ale da imho jakieś 7/10, bo warto.