Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zraniona dusza

Powróżę

Polecane posty

Zadawajcie pytania a ja będę na nie odpowiadać.Jeśli będą one dotyczyły miłości to podajcie datę urodzenia swoją i partnera/ki i imiona. Zajmuję się tym od jakiś 2 lat wróże z kart,przeczuć i dłoni

Gość DziewczynaMurzyna
jak bedzie z moja matura?

dzikiwąż Sądzę że nie ma on daleko zasięgowej przyszłości Twój partner czuje się ubezwłasnowolniony,chce znów być wolnym strzelcem,wyczuwam jakieś sprzeczki między wami czasem nawet bardzo głośne.To one psują relacje między wami,sądzę że powinnaś czasem zachamować słowa które mogłyby zranić partnera.

Gość i2002
Iwona15.04.1990 bardzo prosze o wrozbe... co dalej z moja przyszloscia...? z zyciem uczuciowym i zawodowym?

Gość dominiczka.._
dominika 16.07.1990 mateusz 29.03.1989 widac cos trwałego ? i co tam wogóle w najblizszej przyszłosci

Gość Katarzyna 12.05.87
jestem samotna-czy kiedys znajde milosc swoojego zycia i bede szczesliwa?

Gość Jan Smaglo
Wypijecie z rana sperme chlopaka i ty wrozko tez

Gość lalau bhadd
iwona, 09.07.1988 kiedy zakocham się z wzajemnoscią??

Gość i2002
iwona 15,04,1990 wrozko co dalej z moja przyszloscia...? zyciem uczuciowym i zawodowym?

Gość jak dalej potocza sie moje
interesy. Czy moja pseudo przyjaciolka chce mi zaszkodzic?

DZIĘKI ZRANIONA DUSZO - PRAWDĘ PISZESZ. A MOŻESZ MI JESZCZE POWIEDZIEC CZY DOJDZIE DO ŚLUBU ?

Gość o brzasku i poranku myśle
magdalena 18.06.1986 michał 08.10.1988 co on tak napawde o mnie myśli, czego ode mnie chce

Gość kiszona
Czy jest szansa,abyśmy do Siebie wrócili? Adriana 24,02,1983 Jakub 16,04,1986

DziewczynaMurzyna No cóż jeśli chodzi o maturę,to widzę radość z wyników,choć nie pełne zadowolenie,widzę też sporo pracy włożonej w naukę.Lecz jeśli dokładnie przemyślisz tematy których koniecznie musisz się nauczyć osiągniesz sukces bez uczenia nie potrzebnych materiałów.

Gość natalka25
Czy bede w ciaży? Pozdarwiam

i2002 Widzę duże zmiany w najbliższym czasie,jeśli się nad czymś zastanawiasz nie czekaj podejmij decyzję a nie będziesz żałować,widzę też jakiegoś przystojnego blondyna który nie jest pewien co do Ciebie czuje,walcz o jego uczucia a nie będzie miał wątpliwości że Cie kocha

dominiczka.._ A więc w tym związku widzę małe problemy,ale również nagły przypływ szczęścia i wzajemnego zrozumienia,jeśli sprawisz ukochanemu miłą niespodziankę z pewnością zrozumie że naprawde go kochasz

Katarzyna 12.05.87 U Ciebie przewiduję długi okres samotności,później krótkotrwałe zauroczenie które okaże się pomyłką.Lecz jeśli będziesz uważna i cierpliwa znajdziesz tego jedynego który po krótkim czasie waszego związku zapragnie spędzić z Tobą resztę życia.

Gość rybka 1975
Czy mój syn Szymon 15 02 2005 będzie chetnie chodził do szkoły (od września) i czy bedzie sie dobrze uczył?

lalau bhadd Kochana jesteś,zamkniętą w sobie cudowną kobietą,otwórz swe serce dla właściwych ludzi a zobaczysz że nie pożałujesz.Widzę że pod koniec roku w Twoim życiu pojawi się ktoś kto stanie się dla Ciebie bardzo ważny.

Gość Wiosenne Rozterki
ewelina 13/02/1983 czy wogole spotkam tego jedynego?

jak dalej potocza sie moje Posłuchaj radzę byś uważała na osoby które zwiesz przyjaciółmi,jakaś osoba bardzo zazdrości Ci sukcesu i będzie chciała za wszelką cenę zdobyć chwałę,w interesach widzę spory sukces który zagwarantujesz sobie ciezka pracą.

dzikiwąż Niestety nie widzę ślubu w najbliższej przyszłości,wręcz widzę kłutnię która popsuje relacje między wami.

Co czeka mnie i mojego partnera?Ślub? Dziecko? Jeśli tak to kiedy? Kasia-27.05.1983 i Jarek-9.12.1985

Czy on mnie kocha czy bedziemy razem ? Monika 3 wrzesien 1983 Piotr 25 wrzesien 1975

ewelina 29.11.1991 paweł 11.06.1985 co on tak naprawde do mnie czuje ? i co on o mnie mysli?