Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ughiiiczka

Pytanie-telefon

Polecane posty

Gość ughiiiczka

Hej:) Chciałabym zakupić Samsung Corby, jest on w miarę tani, ładny :P i wydaje się jak na tę cenę porządny. Ma go zresztą moja kuzynka i sobie chwaliła, ale to było na początku kupna, a potem się z nią nie widziałam. I mam parę pytań: Najważniejsze: może ktoś wie czy jak ma już rozładowaną baterię(nie do końca) to nie da się korzystać z wielu funkcji, np. z aparatu? Bo moja mam ma samsunga i bardzo mnie to denerwuję że bateria trochę się rozładuje i już nie można prawie nic robić. Czy tak wgl go polecacie? Czy nie popsuje sie szybko? Może ktoś ma? Proszę o szybką odpowiedź.:)

Gość poczytaj sobie
opinie na www.telepolis.pl

Gość ughiiiczka
szkoda :( ale trzyma dosc dlugo wiec mam nadzieje ze nie bedzie z tym problemu.:) sa rozne opinie na ten temat, ale nie przekonuje mnie argument: ja mam avile wiec jest fajniejsza a moja kolezanka ma avile i nie rozni sie duzo od corby'iego piszice piszcie

Gość a za ile ma być ten telefon i
czy może być z allegro, jakie masz wymagania?? Bo ten corby to podobno niezbyt udany model.

Gość ughiiiczka
Nie, nie moze byc z allegro, biore go w orange za 1 zl, ale wlasnie o to mi chodzi: nie mam, nie korzystalem, nie slyszalem ze jest niefajny. Prosze o wypowiedzi osob ktore sa uzytkownikami :)

Gość ughiiiczka
up up:) no piszcie

Gość nie polecam żadnych
samsungów