Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mam pytanie

Takie mam pytanie

Polecane posty

Gość takie mam pytanie

Mam żółtawy śluz bez żadnego pieczenia czy swędzenia. Wizyte mam u lekarza za tydzień czy powinnam się wybrać wczesniej czy mogę poczekać . jestem w 7 tygodniu ciąży

Gość takie mam pytanie
ale czy powinnam przyśpieszyć wizytę czy nic się nie stanie i mogę poczekać?

Gość takie mam pytanie
nie chciałabym zaszkodzić dzidzi ale może faktycznie poczekam chyba że wystąpi swędzenie i pieczenie.

nie boj sie nie zaszkodzisz... Ja to mam problem bo mam zapalenie grzybicze ale lekarz mnie uspokoil ze to normalne w ciazy i duzo kobiet tak ma:) w ciazy mozna szybko jakas bakterie zalapac, chociaz sie myje dwa razy dziennie to i tak widzisz jak wyszło :)

Ja całkiem niedawno miałam podobny problem. Wydobywał mi się z pochwy żółty śluz do tego swędzenie i pieczenie. Podobnie jak koleżanka wyżej miałam zapalenie grzybiczne. Jednak po wizycie u lekarza dowiedziałam się, że ten śluz może zatruwać płód. Wystraszyłam się. Dostałam globulki CLOTRIMAZOLUM zdaje się, ale niestety nic mi to nie dało. Teraz jestem po porodzie i nadal mam ten sam problem. Moim zdaniem nie warto jest to zaniedbywać. Nie twierdzę, że masz to samo, ale warto sparawdzić, bo ja zaniedbałam i teraz mam problemy :( Pozdrawiam .

Gość takie mam pytanie
u mnie brak swędzenia ten żóty śluz nie występuej zawsze więc może poczekać?

ajć pewnie :) jeśli jesteś umówiona na wizytę u lekarza za tydzień to myślę, że nie ma się co spieszyć :) przez kilka tych dni nic złego nie powinno się stać :)

Gość takie mam pytanie
dziękuje za odpoiwedzi:)starsznie o wszystko się boję bo to moja 1 ciąża:)

Wiem jak to jest. :) Mimo tego, że jestem bardzo młoda instynkt macierzyński zyskałam już po pierwszym miesiącu ciąży :)

Gość takie mam pytanie
tego śluzu pewnie nawet bym nie zauważyła gdybym nie wpatrywała się w papier toaletowy przy podcieraniu z obawy przed plamieniami