Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksdad

Jak zrzucić brzuch po porodzie?

Polecane posty

Gość do kasiutka
mow za siebie,bo to,ze tobie kg spadly podczas karmienia nie oznacza,ze kazda kobieta tak ma.Ja tez karmilam,zdrowo sie odzywialam,sporo spacerowalam,a te nieszczesne dodatkowe 2kg jak byly,tak zostaly.Nieduzo,ale jestem dowodem na to,ze nie wszystkim karmiacym,cwiczacym itp. kobietom kg znikaja,jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki,wiec nie pitol:)🖐️

Gość autorko nie przejmuj
sie tymi,co zamiast odpowiadac na twoje pytanie,krytykuja cie za to,ze w ieku 16 lat urodzilas dziecko.Wiadomo,ze skrajnosci nie sa dobre (mam kolezanke,ktora urodzila synka-wpadke-w wieku 46lat i traktuje go troche,jak zywa lalke,a nie jak dziecko i nie powiedzialabym,ze jest odpowiedzialna,a przeciez 46-latka swoj rozum powinna miec,nie?:) ),ale coz-zaszlas,urodzilas i mam nadzieje,ze jestes/bedziesz odpowiedzialna mama.U mnie po porodzie,po kilku tygodniach brzuch wrocil do normalnego rozmiaru,tzn.sprzed ciazy i zarowno w talii,jak i w brzuchu mialam tyle samo,co przed urodzeniem malej,ale zostalo troche naciagnietej skory-na szczescie nieznacznie.Jedna z kolezanek nosila pas poporodowy,a w pozniejszym stadium bielizne modelujaca i twierdzi,ze jej to bardzo pomoglo.Ja,jak urodze drugie dziecko,tez bede taki pas nosic:P Bardziej martwie sie rozmiarem bioder,bo mimo ze waga taka sama,jak przed ciaza,obwod pozostal o kilka cm wiekszy...CZytalam,ze u niektorych kobiet kosci miednicy po porodzie nie wracaja do stanu sprzed.Coz,trudno-odrpbine wieksze dupsko to nic w porownaniu z tym,ile radosci daje mi moja sliczna mala:) Powodzenia w wychowywaniu i opiece nad mala!

Gość blablabla..
Trzy tygodnie po porodzie to za wczesnie na ćwiczenia. Jak minie 6tygodni to zacznij robic brzuszki. Szkoda, że nie karmisz bo to tez pomaga. A co do wczesnej ciąży- ktos tu ironicznie napisał, że ma czekac do 18,żeby seks uprawiać. Oczywiście, że tak. Co w tym dziwnego?? A hasełko, że jak się ludzie kochają to nic w tym złego mnie powaliło na łopatki- 15lat, ludzie się kochają i seks uprawiają- żenada!