Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksdad

Jak zrzucić brzuch po porodzie?

Polecane posty

bez komentarzaaa: Skoro tak Cię to interesuje... Mam 32 lata, moja przyszła żona 22, i nie machnąłem jej dziecka, tylko świadomie się na nie zdecydowaliśmy. Więc się odpieprz ode mnie.

dajcie spokój autorce topiku :P nie wasza sprawa kto kiedy dzieci rodzi, nie wasz problem więc po co tyle jadu ?

Gość no sorrki ale...
nikt nie kazal ci sie bzykac, a jak juz to trzeba bylo gume chlopu zalozyc.nie wierze ze planowalas dziecko.

Gość Anna Ania Andziula
Nie popieram ciąży w tak mlodym wieku absolutnie !!! Ale nie właże na wątek i jak zobacze, że dziewczyna młoda to od razu jade z komentarzami zupelnie nie na temat.

Gość przekrecony kark
moja babcia powiedzaila, ze jej pomógł pas sciskajacy - czy cos takiego :D

Nikt nie mówi ogólnie o młodych mamach, ale mówimy o konkretnym przypadku. Dziewczyna da sobie radę, bo jest odpowiedzialna. Fakt, źle może zrobiła współżyjąc, ale pomyślcie że nie usunęła.

Gość bez komentarzaaa
ide stąd, to walka z wiatrakami skoro popieracie sex i ciąze u nieletnich to o was swiadczy. Niech wasze dziecki wam przyniosa brzuchy w tym wieku, zaspiewacie inaczej

Młoda Mamo nie daj się zjeść. Ludzie wyładowują tu własne frustracje i lubią sobie ulżyć, tacy są wtedy wspaniali, chociaż na kafe im wychodzi życie ... :P

ale siara - nie nie popieramy ale nie lubie ludzi ktorzy nie moga byc tolerancyjni!! Ja podziwiam dziewczyne ze urodziła w tym wieku! I ze chce byc mama chce skonczyc szkole! Nie zabila tego malenstwa tylko urodzila i chce je wychowywac!

no sorrki ale... a Ty skąd wiesz jak ona zaszła? Mogła się gumka zsunąć, pękła albo coś a Ty pierdzielisz głupoty. Rusz trochę głową a dopiero potem zarzucaj coś innym.

bez komentarzaaa jakimi nieletnimi? wiesz w jakim wieku kodeks dopuszcza współżycie? Obyś się nie zdziwił/a kiedyś, że twoje dziecko będzie w takiej sytuacji i przez twoją postawę usunie ze strachu-czytaj zamiecie problem pod dywan...

do Ada$: Daj spokój. Oni życia nie rozumieją. Nie warto się denerwować. :)

Gość Anna Ania Andziula
Pisalam że nie popieram, a nieumujętność czytania ze zrozumieniem świadczy o Tobie. Ale czy to, że nie popieram oznacza, że musze włazić na wątki, tropić młode matki a potem je tępić ? Skoro i tak już urodziły , to takie komentarze nic nie dadzą, tym bardziej złośliwe

bez komentarzaaa to bardzo mądra i wykształcona osoba jak widać. I zna się na prawie. I na wszystkim zapewne. Sprawdź faktycznie czy nie ma Cię gdzie indziej. I nie wylewaj już tego jadu z kłów. :)

Gość wigielkaaa
Ale wy jestescie okropne baby. To jasne, ze nie zaplanowala tego dziecka. Wazne, ze urodzila, a nie usunela. Podziw i szacunek. Powodzenia zycze autorko i nie sluchaj tych, co to tylko obrazac potrafia.

Młoda_Mama_94 Masz rację :) Popieram i jak sobie życzysz, daję spokój :) Miłego dnia młoda mamo :)

bez komentarza - kiedyś sąsiadka tak wrzeszczała na cała okolicę że ona to taka małolatę co by bękarta do domu przyniosła w wieku lat 17 to by za kudły wytargała i z domu wywaliła! i co 2 mies później jej 14 letnia, tak 14 letnia, nie 17 letnia córeczka oświadczyła że jest w ciąży! matka pomogła dziewczynie skończyć szkołę, a wnuczkę uwielbia ponad wszystko. więc nic nie przewidzisz :) i obyś się nie zdziwiła :P

Gość guesiak
dziewczyno, nie sluchaj tych glupich mądralińskich co to sie twojego wieku czepiają. Tak juz jest i koniec - masz dzidziusia i to jest napiekniejsze co może byc! Ja mam synka 1,5 roku i nie moge zejsc do poprzedniej wagi 52 kg - w ogole ponizej 60 kg nie moge zejsc..... ale mam nadzieje ze tobie sie uda :)

Gość u nieletnich
A dlaczego mam seksu nie popierać ? Jak się ludzie kochają, to nic w tym złego nie ma. A wedlug Twojego rozumowania, to dopiero po 18 powinno się sex uprawiać ? Tak sie sklada, że to każdego indywidualna sprawa, kiedy zaczyna współżycie i niestety nie Tobie to oceniać. Odpowiedzialny i bezpieczny seks jak najbardziej, z zaufanym partnerem . Swoją córkę będę uświadamiać, a nie zabraniać i głosić kazania, że jak seks to dopiero po 18stce. Wpadka może zdarzyć się każdemu, kto regularnie uprawia seks, niezależnie od wieku. Dziewczyna wpadła i urodziła, nie jest to godne naśladowania w tak mlodym wieku, ale mieszanie jej z blotem czy zlosliwe przytyki nic juz nie zmienia.

Dziękuje wszystkim tym co rozumieją :) nie popierają tylko ROZUMIEJĄ. a cała reszta? mam was gdzieś... żegnam :)

Młoda Mamo masz racje, nie trać energii na jałową rozmowę tylko bierz się za brzusio :D

Gość guesiak
i tak trzymaj ! olej ich myśl tylko o swoim maluszku - bo jest najwazniejszy a oni pewnie sa albo nieszczesliwi albo wiecznie szukajacy szczescia ze tak sie ludzi czepiaja

Gość co za swiatt
a jakby chciala usunać,to byscie ja zbluzgali,co/???

Gość majka782
Weszłam na ten topik z myślą że może dowiem się czegoś ciekawego, jak pozbyć się krągłości po ciąży a tu tyle złości u niekturych. Nie podoba wam się że jest młoda że ma dziecko to poco piszecie? Życze autorce topiku wszystkiego naj.. naj.... dzieci to sama radość

Gość mloda9mama
ja od razu po porodzie zaczelam sie smarowac kremem ziajka ujedrniajacym po porodzie. Po pologu zaczelam cwiczyc i juz nieduzo mi brakuje do figury sprzed ciazy. Codziennie 50 brzuszkow, oczywiscie nie naraz tylko jak masz czas.

Gość no muszę was zdziwic
ale seks w wieku 15 lat jest karalny i w prawie polskim zabroniony. jezeli dziewczyna urodzila w wieku 16 lat to musiala zajsc w wieku 15. nie broncie jej -to stanowczo za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość swiat sie konczy
ja tez jesem zszokowana tym co tu wyczytuje od APROBUJĄCYCH sex u takich szczeniakow. I zgadzam sie z tym co ktos tu napisal - popieracie ale na chleb im nie dacie! i ta mala zwalila sobie juz zycie, ja temu dziecku bardzo wspolczuje. Niezy przyklad dalas kochana "mamusiu" '/

Gość nie mozecie pojąć
ze nikt tu nie aprobuje ? stuknijcie się w głowie... Nie aprobuje tego absolutnie, a wręcz potępiam. Ale co zmienią komentarze w stylu "głupia gowniara dala dupy ?" NIC, wiec po co jej robic przykrość, skoro i tak juz jest po fakcie i absolutnie NIC to nie zmieni

Gość bez komentarzaaaaa
a moze po to aby przestrzec inne co rozwazaja rozpczecie wspolzycia do je "chopak namawia na dowod miosci?'