Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca kobietka

ciągle zaczynam od zera

Polecane posty

Gość pracująca kobietka

zmieniałam pracę dość często i jak to bywa w nowej pracy zaczynałam zawsze od gorszych warunków, gorszych niż starzy pracownicy obowiązków. Mam juz troche lat pracy a i tak zarabiam w kolejnej pracy czesc tego, co osoba z kilkakrotnie mniejszym doswiadczeniem...no, ale znow powtarza sie ta sama sytuacja. "Zgrany zespol", ktory jest na pierwszym miejscu a nowy niech poczeka swoje. Pytanie brzmi: co ja mogę zrobić, żeby sobie polepszyć? PRzeraża mnie perspektywa siedzenia i pokornego czekania latami, żeby albo zarobki albo obowiązki mieć lepsze :(

Gość pracująca kobietka
Levviatan - nie mam wystarczajaco pomyslu, kapitalu i kontaktow, zeby to zrobic

tak to pozostaje Ci żyć tak jak żyjesz ewentualnie zająć się jakąś dodatkową działalnością

Gość pracująca kobietka
ech...kiedys naiwnie myslalam, ze kwalifikacje to cos wartosciowego, teraz widze, ze ani staz sie nie liczy, ani tak bardzo to co sie umie, pracowitosc. Liczy sie jak sie spodobasz szefowi, i aby szefa i kilku osob interesy byly zabezpieczone. A pracodawca i tak zrobi co uwaza.

Gość pracująca kobietka
chciałabym cos zrobic w celu polepszenia swojego losu, zal mi tych godzin bezczynnosci :( ech.... No nic, bede myslec.

Gość lkugvhgdshz

Gość podbijamm

Gość pani króliczkowa
Zmieniaj pracę nie wtedy, kiedy musisz, tylko kiedy Ci pasuje. To oznacza ciągłe szukanie - i jeśli znajdziesz lepsze warunki, przechodzisz do konkurencji i już.

Gość podbijamm
kochana, nie jest lekko- w Wawie do 2tysi na reke dochodzi sie czasami przed 40ym rokiem zycia🖐️

Gość pracująca kobietka
pani króliczkowa - no tak,...hmmm...tylko caly czas kombinuje jak nie wpasc z deszczu pod rynne...ech ale dzieki za wpis :)🌻