Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kami_99

Ostatnio usłyszałam taki tekst od znajomego, którego kolega miał kochankę,

Polecane posty

Owy kolega tak powiedział do mojego znajomego.."ale kurwa mi się trafiła, pierdoli sie jak dziwka a ma meza i dwoje dzieci". Zastanawia mnie fakt dlaczego, jak kobieta ma kogoś na boku to od razu jest dziwka i kurwa a jak facet kogoś ma to niby nic:) nie to ze jestem za zdradą, bo nie jestem, nie mam takiej potrzeby. ale co nie znaczy, że toleruję takie teksty rzcucane pod adresem kobiet. Trafiła na rasowego chama poprostu. Pewnie nawet nie spodziewała się, ze tak ją okreslił wśród kolegów.....aż żal..

ja tez tego nie rozumie kobieta u facetow to dziwka a facet jest zawsze rozgrzeszany ale prawda jest taka jak moja kolezanka powiedziala o facecie ze to kurwiasz i to jest sprawiedliwa ocena kij ma dwa konce a nie jeden

jest pewien stereotyp w środowiskach że kochankę facet traktuje jak kurwę i dziwkę choć ma z nią seks i super satysfakcję a już najgorsze jak ona się w nim zakocha i mu to okazuje to już ma przesrane bo jest kurwą do kwadratu i taki koleś każdemu swojemu koledze mówi jak ona się dobrze dupczy a potem wraca do zony i rodziny idzie z nimi do kościoła jak przystało na przykładnego ojca i męża

sam jestem facetem i gardze facetami ktorzy wokol mowia o swych podbojach dla mnie to jest meska kurwa

Gość sok*
ty kurwo nie mozesz przestac jebana monia.....krzywonoga suka!

Gość sok*
i jak zwykle obok analfabeta gey ....dzik!

Gość Mr Dzik powinieneś spróbować
częściej pisać na forum. Powinineś sprobować pisać conajmniej co drugi wpis na każdym wątku. Albo jeszcze lepiej każdy...

a ty sok co jestes taka kurwa ktora rozpowiada o swych podbojach?prawda w oczy kole

tak jest ,fakt może z czasem to się zmieni

Gość Mr Dzik i monia to ta sama
osoba, nie bądźcie frajerzy, ten poj...eb pisze sam do siebie

Gość dupa_biskupa_koniec gry
dokladnie Mr dzik. Monika_32 para debilu zakompleksionych na forum...wszystkich ale to do słownie wszystkich wyzywaja

nie po to zakładałam ten temat, aby tu wyzywać dzika czy kogoś innego od róznych ...to akurat nie jest na temat... nie to ze bronię kogoś tylko zaczyna mnie już to cholernie wkurzać, ze na kazdym temacie sa wyzwiska od pedałów i kurewek dotyczących pewnych ników... to się zaczyna robic nudne, jak ktoś ma tu bez sensu pierdzielić to nie traćcie czasu..głupoty tak łatwo sie nie wytępi..

jak ktoś ma chęc to niech się wypowiada w temacie...

ja juz na ten temat dosc sie wypowiedzialem nizamierzam ci niszczyc topiku

akurat nie chodziło mi o Ciebie tylko np o pomarańczowe wpisy jakiś dupy biskupa czy cos tam... wole aby ludzi pisali coś z sensem...do ciebie nic tam nie mam...a jak ktoś chce mnie za to krytykowac to jego problem droga wolna..

ja do ciebie tez nic nie mam a wyrazilem opinie o facetach co wyprawiaja moj znajomy w bylej pracy byl taki jak te walikoniki umowil sie z dziewczyna wiem ze nic miedzy nimi nie bylo a w pracy opowiadal nie stworzone zeczy jakie to niby pozycje byly i to jest oczernianie kobiet przez takich

no własnie facetów ponosi czasami wyobraźna az za nadto

Gość masakra*
monia pogadamy juz pytalem?????

tak to sie do wartosciowuja te wszystkie oszolomy ktore tylko mialy blachary albo walily konia a nie mialy porzadnej dziewczyny