Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grudniowa pani

WSZYSTKO MI ŚMIERDZI!!! help

Polecane posty

Gość grudniowa pani

HELP zapachy doprowadzają mnie do szału!!! zna któras jakąś metodę by temu zaradzić?????? Zapach proszku do prania - okropieństwo, płyn do płukania tkanic to samo, zapach smażonego bleee, mój zapach, zapach szafy, herbaty, kawy, papierosów, potu, spalin..........rany nie da sie żyć, całe mieszkanie mi śmierdzi.... Metodę na pot znam :) ale żeby sie reszty pozbyć....no idea I jeszcze te mdłości, u mnie trwają caaaały boży dzień, a nawet jak sie w nocy obudzę to są...

Gość tak wlasnie tak bylo
minie. ja tez tak mialam minelo po 3miesiacu. Pozdrawiam

Gość grudniowa pani
Gorzka słodka ale się uśmiałam z tego co napisałaś :) to taki czarny PR dla restauracji ;) Jestem w 9 tygodniu, więc jeszcze troszku mi zostało tych dni do końca trymestru. Kurcze ale jak sobie dawałyście radę w pracy?????? bo dla mnie to okropnie uciążliwe, ciezko cokolwiek robić, i do tego ukrywać przed szefostwem...

powinno przejść w 2 trymestrze :) niestety bardzo częsta dolegliwość w ciąży. chyba tych mdłości i nadwrażliwości na zapachy najbardziej się boję przy drugim dziecku :(

Gość grudniowa pani
mała agatka - co oznacza sn w Twojej stopce? bo widze to któryś raz i nie wiem...SN znaczy syn?

mi najbardziej śmierdziała lodówka i perfumy...z czasem mija, najlepsze że tych perfum do tej pory nie używam bo mi ich zapach kompletnie obrzydł.....

Gość grudniowa pani
Dżizasss! w 16 tygodniu? no to prawie drugie tyle..... trzeba sie uzbroić w cierpliwość...wszystko dla malucha..

Gość grudniowa pani
mała agatka.....ahaaa :))) głupia ja...nie wiedziałam a często dziewczyny ten skrót używały :) dziękiiiii za uswiadomienie. pozdrawiam

mi mdłości minęły ok 14 tygodnia. ale niestety nie wiadomo dlaczego i lekarka też się dziwiła ze tak mam, do końca ciąży 1 dzień w tygodniu miałam z mdłościami?! nie wiem od czego to zależało, ale budziłam się rano i biegłam do toalety i już wiedziałam że cały dzień do kitu będzie. na nadwrażliwość na zapachy nic nie poradzisz, trzeba przeczekać :) a co do pracy cieżko było oj bardzo, ale trzeba było jakoś sobie dawać radę :)

najgorsze że ja mam te mdłości cały dzień. Ale znam gorsze przypadki, moja kuzynka miała mdłości i wymioty całych 8 miesięcy (przerwa tylko w ósmym m-cu). I urodziła córeczke... może to są objawy na córki?? ;)

niekoniecznie na córki :) ja wymiotowałam duuuuzo i mam syna, moja mama była 5 razy w ciąży i nie wymiotowała ani razu (3 córki i 2 synów urodziła), ciotka w jednej ciąży wymiotowała 9 miesięcy (całą ciążę) a w drugiej 2 dni, ma 2 córki. kolejna ciotka wymiotowała do 17 tygodnia i ma syna. to nie od płci zależy :) trzymaj się :) niedługo mdłości przejdą, a nagroda za całą ciąże jest najcudowniejsza na świecie :D

Gość julitkka3
mi przeszlo ok 16tc nie wymiotowalam co prawda nigdy ale mi bylo niedobrze szczegolnie nie moglam zniesc perfum...a juz szczegolnie moich wlasnych calvina kleina euphori..w pracy mialam z tym problem bo na poczatku nie przyznawalam sie ze jestem w ciazy a jedna osoba w pracy uzywala tych perfum i ciagle mi sie wymiotowac chcialo jak z nia pracowalam....az nie wytrzymalam i jak powiedzialam ze jestem w ciazy to od razu prosilam zeby sie nie obrazac ale nie uzywac tych perfum i innych mocnych, i avonu bo mi sie wymiotowac chce :) dziewczyny na szczescie nie obrazily sie......