Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trądzikowatyy

jak dbają o skóre osoby które nie mają trądziku?

Polecane posty

Gość trądzikowatyy

jak wy dbacie o skóre? ja mam przerażliwy trądzik, lecze go od bardzo dawna, antybiotyki itp. Powiedzcie jak dbają o skórę twarzy osoby bez trądziku, tylko prosze nie wspominać o jedzeniu, bo jem zdrowo. Jakie stosujecie zabiegi kosmetyczne, czego używacie do pielęgnacji twarzy?

Gość niestety wg mnie to geny
mialam zawsze idealna skórę, nie myje twarzy woda , tylko mleczkiem i tyle dbania. Im jestem starsza, tym wiecej wklepuje na noc kremu. Ale moja siostra w tych samych warunkach wychowana ,od zawsze ma cere fatalna.

Gość nie moja topic
lecz podbijam bom tez ciekawa

Gość pojalna
*rano dokładne oczyszczanie cery żelem do mycia buźki lub płynem miceralnym * kremu nie nakładam, ale nawilżajacy pokład z filtrem, więc chyba też moze byc *wieczorem dokładny demakijaż, ponowne oczyszczanie *regenerująco-odżywczy krem do twarzy i Tormentiol w problematyczne miejsca(niestety mam problem z tempem regeneracji skóry, w związku z czym często po prostu mam plamki na twarzy po wypryskach) *co 2/3 dni peeling na nos zaatakowany wągrami, z dnia na dzień wygląda coraz lepiej *staram sie unikać solarium i od czasu do czasu robic maseczki odżywcze *wraz z nadejsciem wiosny dotleniam skóre godzinnym biegankiem! :)

Gość nailty nailty
tylko szare mydlo + zimna woda, od czasu do czasu oliwka dla dzieci albo krem nivea, 2-3 razy w tygodniu peeling z cukru, rzadko (bo mi sie nie chce) domowe maseczki (np, z ogorka)

Gość halny
Rano przemywam twarz woda mineralna, raz w tygodniu peeling, co drugi dzien krem nawilzajacy i to wszystko.