Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab kebab

Czy jeśli mam ochotę

Polecane posty

Gość kebab kebab

Nie zaszkodzi jeden kebab raz na jakiś czas w sprawdzonym punkcie. Czytałam gdzieś że nie wolno jeść kebabów a ja właśnie mam na niego ochotę

Gość kebab kebab
niewiem czy to ma znaczenie ale chodzi mi o kebab z baraniny

Gość ej powiedz
bez przesady... ja tam jadlam wszystko to na co mialam ochote.

pewnie, ze nie zaszkodzi. chodzi o to, ze nie powinno sie jesc takich rzeczy czesto. raz na jakis czas nie zaszkodzi ani kebab, ani frytki czy cola :)

Gość kebab kebab
no właśnie jak czyta się różne arytuły to prawie wszystkiego nie wolno już sama niewiem co myśleć. Mnie się wydaje że wszystko w granicach rozsądku i taki kebab raz na tydzień mi nie zaszkodzi

Gość julitkka3
jasne ze mozesz jak masz ochote :) ja jak mam to nawet w mc donaldzie tortile chetnie zjem i hamburgera.....wiadomo nie mozna tego jesc codziennie ale raz na jakis czas jak sie chce to nic nienormalnego

Gość szczerze??!
no pewnie ze mozna! aha z jagnieciny chyba mialas nam mysli :P barana sie nie je!

Gość kebab kebab
niewiem wydaje mi sie że z baraniny:)

ja na poczatku ciazy tez czytalam co mozna czego nie ze chipsow absolutnie nie i takie tam... a chipsy jem od czasu do czasu w mcdonaldzie tez jem czasem jak mam ochote ... ja tylko nie jem wedzony ryb nie pije alkoholu tego co mi lekarz zabronil :)

Gość szczerze??!
p.s tylko wlasnie ze sprawdzonego miejsca najlepiej bo mozna sie niezle przytruc! ja ogolnie pozwalam sobie na mc donalds raz na 2 tyg (jestem w 10 t.c) w mc d moze i zarcie tluste i junk ale przynajmniej tam maja sterylnie! raczki mysja co chwila, znam goscia ktory tam pracowal i on mi opowiadal, co do budek z kebabami to :o trzeba uwazac! jak wyzej napisalam :)

Gość kebab kebab
ja mam sprawdzoną knajpkę gdzie czasami jadam kebaby

Gość szczerze??!
mieso baranie ''W przypadku baraniny niezwykle istotny jest wiek zwierzęcia, z którego ją pozyskano. Zwierzęta wykorzystywane przez wiele lat w celu pozyskiwania wełny, a następnie przeznaczone do uboju i spożycia nie dają mięsa dobrej jakości. Stąd popularne twierdzenia, że baranina jest "twarda" lub "śmierdzi". Odpowiednie mięso baranie, stosownie przyrządzone znajduje wielu zwolenników i uznawane jest za smaczne, posiada charakterystyczny smak i zapach.'' jagnięcina - baranina pozyskana z jagnięcia do 12 miesiąca życia.- te zjadliwe :P zródło wikipedia :D

Gość szczerze??!
trzeba uwazac z jagniecina bo to tluste mieso, duzo chlesterolu, raz na jakis czas oki ale nie za czesto!

Gość oj musze sie zgodzic..
ja jadlam wszystko, a najbardziej lubialam Big Macki, ale mialam taka znajoma ktora mi powiedziala ze jestem wyrodna matka bo jem w coazy takie rzeczy ;/ ,ludzie sa chorzy

Ech tam... uważać! Uważać to trzeba na słodycze, chińskie zupki i inne wysoko przetworzone żarcie. Mięso to jednak najlepsze źródło żelaza niezbędnego w ciąży...