Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada$

Prezent dla kobiety na dzień matki :)

Polecane posty

Ponieważ same jesteście kobietami chciałbym Was zapytać, jaki prezent mogę dać mojej kobiecie na dzień matki? Tzn prezent będzie od naszego synka, ale mały ma niedługo dopiero 4 miesiące, więc sam nie kupi ;) Nie mam kompletnie pomysłu, a kwiaty jej się przejadły :P

Ohh Wy ;) Nie pomożecie biednemu, niezorientowanemu facetowi :P

Gość oj musze sie zgodzic..
ja dostalam zloty lancuszek z serduszkiem

Hmm ona nie nosi łańcuszków ze względu na to, że mały jej ciągle zrywał ;) Ale pomysł niezły, dzięki :)

Gość słodki jesteś hihi
ciekawe czy mój mąż, (tzn moja 6 miesięczna córeczka) coś mi kupi ;) hmmm... kwiaty faktycznie sie przejadły... może łańcuszek a na nim (zapomniałam jak sie to nazywa) takie małe metalowe pudełeczko z którym po otwarciu jest zdjęcie- dałbyś zdjęcie waszego np. jednodniowego synka. :) mnie by to wzruszyło

Gość słodki jesteś hihi
albo daj jej kupn na jedniodniowe SPA, do kosmetyczki, czy fryzjera. na pewno jest zajechana opieką, nie ma czasu zadbać o siebie... tez fajne bo odpocznie, a Ty zajmiesz sie te kilka godzin małym

Gość oj musze sie zgodzic..
ale taki malutki przy samej szyi ;) dostalam tez czekolade ale sie ROZTIOPILA! ;) za dlugo ja w aucie wozil ;P

najlepiej zapytaj :) może ma coś konkretnego na myśli ? coś czego potrzebuje :) pozdrawiam .

ja dosatalam wyjscie do spa peeling masaz relaksacyjny i zabieg na cialo

Gość
ja kupiłam dla mamy krem

proponuje zadnych kwiatow,bombonierek czy bizuterii chyba ,ze bardzo lubi moze zabierz ja na kolacje,na lody ,przygotuj kapiel ze swieczkami daj jej do lazienki lampke szampana wlacz nastrojowa muzyke,kilka czasopism na brzeg wanny i idz z malym na spacer.\ mamy takich malych dzieci najbardziej ciecza sie z wolnego czasu i opdoczynku:p

no moja to w ogóle zarobiona jest, wiec jak najbardziej pomysł ze SPA chyba najlepszy:) a później kolacja ;) dziękuję za dobre rady:)

A co myślicie o prezencie typu jakiś dobru krem przeciwzmarszczkowy - nie będzie to nieodpowiedni prezent dla mamy? Zastanawiam sie, bo znalazłam bardzo dobrej marki krem tego typu na e-lek.pl w bardzo atrakcyjnej cenie. Normalnie trzeba dać za niego więcej, a wiem, że mama często ogląda tej marki kosmetyki i mówi, że są świetne, tylko za drogie. Pomyślałam, że skoro trafiła mi się taka okazja, to może warto jej kupić coś takiego. Jak wam się wydaje?

Gość fefag
Wydaje mi się, że chcesz zrobić nas w trąbę i robisz kryptoreklamę :P

Gość fefag
Wydaje mi się, że chcesz zrobić nas w trąbę i robisz kryptoreklamę :P