Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrkawiewiórka

biore tabsy a tu brak krwawienia, co jest??poradzcie

Polecane posty

Gość qqqrkawiewiórka

biore tabsy od jakiegos poltora roku. zawsze mialam normalnie krwawienie w 3 dniu...zawsze w miare obfite, jak to okres. Miesiac temu dostalam bardzo skapego krwawienia, bardziej to przypominalo plamienie raczej. Balam sie ze moge byc w ciazy ( przy drugim dziecku tak wlasnie mialam z tym ze wtedy nie stosowalam natykoncepcji zadnej i w czasie kiedy mialam miec okres mialam plamienie, takie skape jak teraz, okazalo sie wtedy ze jestem w ciazy) no i teraz z obawy przed wlasnie ciaza zrobilam test w tamtej przerwie. Test zrobilam nie z rana ale w ciagu dnia, chyba 4 dnia tego niby okresu, wyszedl negatywnie. Teraz mam znow dostac, jest dzis trzeci dzien a tu nic, nawet bolu brzucha jak zawsze. Czy moge byc w ciazy???? Dodam ze tabletki biore regularnie z roznica max 1 godzina

Gość i co się marwtisz
jak bierzesz reguralnie, nie jesteś w ciąży. Ja teraz nie miałam w ogóle krwawienia, 2 razy pod rząd, kiedyś juz mi się tak zdarzyło.

Gość Maria23144
Nie jest to normalne zjawisko. Jest to jeden z objawów ubocznych działania pigułek antykoncepcyjnych. Warto zastosować kilka wskazówek podczas brania tabletek, które znajdują się na : [url=http://antykoncepcja.praktyczne.info.pl/pigulka-antykoncepcyjna]antykoncepcja.praktyczne.info.pl/pigulka-antykoncepcyjna. Dotyczą one między innymi tego jakie witaminy uzupełniać i co jeść żeby tabletki nie "szkodziły".

Gość qqqrkawiewiórka
dzieki, zajrze :)