Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleżankaanka

Mam ochotę na kolegę z pracy, jak to zainicjować?

Polecane posty

Gość Koleżankaanka

Jak narazie nie specjalnie jest zainteresowany, ale jest wolny a ja jedtem dość atrakcyjna. Także wydaje mi się, że może by się skusił. Jak mu zaproponuję sex, to pomyśli pewnie, że upadłam na rozum.

Gość Koleżankaanka
dodam może, że też jestem wolna ale nie mam chęci na związek.

"Jak mu zaproponuję sex, to pomyśli pewnie, że upadłam na rozum." nie sądzę ;)

Gość Blond Kamil
i8 ogól wasa czarny pasztecie

Gość ddsadsad
ubieraj sie atrakcyjnie pociagajaco, nałoz szpilki i prowokuj wzrokiem zachowaniem a najważniejsze zainteresuj go!!! zawsze mozesz sprowokowac sytuacje z nim sam na sam i sie za niego wziasc a w razie jakby odrzucil udasz głupa;) zreszta kobitki nie trzeba was tego uczyc macie to we krwi:d

Gość Koleżankaanka
do pracy nie mogę ubierać się zbyt sexownie a sytuacji sam na sam praktycznie nie mamy nigdy. Chyba nic z tego nie będzie a taką mam na niego ochotę. Zaznaczam, że nigdy nie zdarzył mi się sex bez zobowiązań, ale teraz nie chcę już być w związku, chcę tylko sexu:)

Gość ddsadsad
nie poddawaj sie tak łatwo gdzie twoje ambicje!!! takie zycie a warty ten facet grzechu?? zawsze mozesz lekko sprowkowac sytuacje powiedz ze twoja znajoma robi domoweczke i poprosila cie o przystojnych facetów i o nim pomyslałas.

Gość Koleżankaanka
jest to pewnien sposób z tą domówką, ale jakoś nikt nie chce robić:) chyba, że ta domówka ma się odbyć u mnie a później udam, że goście nie przybyli;) ale ja nie potrafię kłamać... i to jest problem:(

Gość ddsadsad
porozmawiaj z jakas koleznaka jaki masz problem i popros ja zeby zorganizowala impreze.

Gość ddsadsad
rozgarniety facet wie ze tak samo jak faceci maja chec na sex tak samo i kobiety a same dobrze sobie nie zrobia i tyle. Wszytko jest dla ludzi.