Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka co spała z dj-em

dać mu szanse?

Polecane posty

kurcze nie wiem co zrobić? nie mam sie kogo poradzic dlatego pisze tu. jestem w ciazy. nie bylo to planowane ale zawalilam przez wlasna glupote nie zabezpieczylam sie dalam sie poniesc emocjom :( moja wina. przespalam sie na imprezie z w pewnym sensie znajomym ( znalismy sie z imprez) on do mnie swirowal dj-em. gral fajna muze ja troche wypilam no i wyladowalismy po imprezie u niego i stalo sie. on oczekuje ode mnie ze po tej nocy cos miedzy nami bedzie , pisal, dzwonil, nachodzil mnie a ja prosilam go o czas. nie chce wiazac sie na sile bo ciaza, i nie wiem czy chcialabym byc z chlopakiem ktorego praca i sposob na zycie to bycie dj-em.

Gość BELEBELEKUCKI
NO HM, W SUMIE SAMA JESTES SOBIE WINNA TROSZKE SZACUNKU DO SIEBIE KOBIETO a czy on wie ze jestes w ciazy>

nie powiedzialam jeszcze nikomu.

Gość BELEBELEKUCKI
skoro dzwoni i chce cos tam z toba krecic to mu powiedz ma do tego prawo

wlasnie sie tego boje, przeraza mnie to ze on bedzie o tym wiedzial, i ze bedzie mial prawo ingerowac w moje zycie przez ciaze, ze bede musiala sie okreslac co czuje, co planuje, czego chce.

Gość taka co wie wszystko
nie mow mu

on nie musi ingerować w Twoje życie. Ale ma prawo ingerować w życie dziecka. Oboje popełniliście błąd. On ma prawo wiedzieć o tej ciąży. Jeżeli nie chcesz z nim być to przecież nikt Cię do tego nie zmusi, ale dziecko ma prawo znać swojego ojca.

ale co to za ojciec co bedzie impezowal w klubach. owszem na chlopaka by sie nadawal moze ale na ojca raczej nie chyba, sama nie wiem co robic i myzlec

jeżeli nie będzie chciał wziąć odpowiedzialności za dziecko to nie będziesz miała problemu, a Twoje dylematy się rozwiążą. Jednak czasami dziecko odmienia mężczyznę i może się okazać osobą odpowiedzialną. Nie mówię, że macie być razem, ale mówię, że ma prawo wiedzieć o tej ciąży. Tak samo jak kiedyś dziecko będzie miało prawo wiedzieć kim jest jego ojciec. Nie oceniaj człowieka, bo nigdy nie wiadomo jak druga osoba zachowa się w sytuacji kryzysowej.

chyba bym chciala zeby to olal, i dal mi spokoj