Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelieeeeee

Czy mam szanse znaleźc dobrą pracę z takimi jezykami..

Polecane posty

Gość amelieeeeee

Witam! Posiadam wykształcenie wyższe lic. - fil. angielska, więc biegle znam język angielski. Czy mam szanse znaleźć jakąś ciekawą pracę (nie nauczyciel) ze znajomością j. angielskiego, szwedzkiego, oraz podstaw niemieckiego (który zamierzam nieco podszkolić)? Sądzicie, że są szanse?

Gość na helpdesku znajdziesz
co to znaczy biegle ? jaki poziom c2?

Gość amelieeeeee
masz na mysli angielski? myślę, ze angielski c2 na 100%. Szwedzki nieco mniej, jednakże powrót do Polski planuję za ok poł roku - rok, a teraz jestem w Szwecji i juz od dłuższego czasu nie tylko obcuję z tym językiem, ale przede wszystkim uczę się go w szkole. Niemiecki musiałabym podszkolić, bo znam tylko podstawy.

Gość grubakaskamrauuuu
c2 to nie jest jakis wybitny poziom:) moja siostra jest przed matura i ma wyzszy(nie w szkole tylko chodzi na kursy) z reszta licencjat to jeszcze nic:_) takze zamiast o pracy pomysl jeszcze o szkole... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4460490

Gość amelieeeeee
hehe, poszukałam tych poziomów na wikipedii i wyszło, że c2 to NAJWYŻSZY, wiec taki podałam, jednak jeśli da się jeszcze lepiej znać angielski, to z pewnością tak znam. Nie tylko skończyłam lic. na UJ (wiec ciezko zapracowany), to jeszcze posługuję się w pracy i poza nią TYLKO w tym języku z obcokrajowcami od ok roku.... Przpuszczam, ze znam angielski lepiej niż Twoja siostra przed maturą;) Więc się chyba nie zrozumiałyśmy:)