Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdobrego seksu przez życie

nie wiem co to dobry seks

Polecane posty

myśle, że to wina wychowania dawnooooo temu rozpoczelam życie seksualne z moim obecnym mezem w związku z tym ,że popełnilam z nim ową zbrodnię nie podjęlam życia seksualnego z żadnym z moich kolejnych chłopakow bałam ise, że nikt mnie potem nie będzie chciał postanowiłam wrocić do tego pierwszego, bo przecież on nie mogł mieć pretensji, że nie jestem dziewicą i wyszłam za niego za mąż po wielu latach zorientowałam sie , że on jest seksualnym nieudacznikiem i tak do dziś nie wiem co to prawdziwy seks a wszystko to przez wychowanie czy jeszcze komus sie to przedażyło, czy tylko ja tak zmarnowałam swoj żywot seksualny

ok przecież widać ,ze całe słowo źle się zapisało - powstało przedażyło nie czepiaj sie, bo jest mi smutno, a Ty jeszcze dowalasz

Gość znachorka amatorka
a ja powiem tak: 1. jakiej porady szukasz? 2. a może szukasz fizycznego zaspokojenia = odpowiedniego faceta? ad 1. jak napiszesz czego oczekujesz to odpowiem ad 2. napisz gdzie mieszkasz i jaki ma byc ten facet

Gość a kim wg ciebie jest
seksualny nieudacznik? nie potrafi doprowadzic cie do orgazmu czy co?

sama nie wiem faceta to raczej nie szukam, bo mam tego nieudacznego meża, a przez to wychowanie to nawet zdradzić go nie umiem, no i tak cierpie może ktoś tez jest tak rozgoryczony i zechce ze mna pogadać moze wiele kobiet umrze nie zaznając prawdziwego seksu

Gość aha i ach
;) Miałam to samo. A raczej tak samo. Ale już nic więcej nie napiszę, bo nie chcę dać pożywki spragnionym tym takim......

seksualny nieudacznik - w jego przypadku to orgazm po ok 2 minutach

Gość eee co by tu ...
no nie jestem za tym żeby laski się szmaciły... :( ale z pięciu partnerów to w swoim życiu dobrze by mieć w pamięci... współczuję bo raczej nic z tym nie zrobisz :o albo wierność której jestem wielką fanką albo możesz sprawdzić czego nie masz w łóżku, no i dalej dolina bo wrócisz do tego co było.... albo pooglądaj ,,filmy,, i naucz się czegoś a potem męża :classic_cool:❤️

a moze to z toba jest cos nie tak?

Gość eee co by tu ...
no to ... bez komentarza :(

Gość znachorka amatorka
a ile masz lat? macie dzieci?

czy ze mna coś nie tak to mogłby tylko powiedzieć mój partner, temu którego mam wszystko pasuje, mi nie jego nie można niczego nauczyć, bo on tylko chce osiągnąć swój błogi stan wiele razy próbowałam i nic z tego nie wychodzi

teraz wiem, ze nikt normalny nie miałby pretensji o to, że nie jestem dziewica wtedy, podążając za tokiem myślenia moich rodziców, myślałam inaczej

a ile macie lat?

tylko nie zdradzaj swojego meza. niema nic bardziej upokarzajacego dla faceta niz zdrada. porozmawiaj z nim jeszcze raz i powiedz czego od niego oczekujesz.

Gość brykajaca siksa
dlatego trza miec wlasny rozum! po za tym nie kupuje sie kota w worku kochana...nikt ci o tym nie mowil?

Gość szwagierka ..
z tym kupowaniem kota w worku ...... Poczytajcie sobie ten temat to sie usmiejecie jakie ludzie maja podejscie do sexu np. nie mozna uprawiac sexu jesli mieszka sie z rodzicami i nie stac kogos na mieszkanie albo na hotel zeby wyniesc sie tam na regularny sex z partnerem nie mozna uprawiac sexu kiedy nie ma sie ustabilizowanej sytuacji zyciowej bo z sexu biora sie dzieci itd. itd. Ludzie roznie sa wychowani moga miec takich stuknietych rodzciow jakimi sa kobiety wypowiadajace sie w tym temacie i potem niestety cierpia w malzenstwie ... szczegolnie polecam ostatnie strony tematu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4458171&start=0

nie kupiłam kota w worku, ale nie miałam kota dla porównania toż nie piszę , że umrę ale usycham , a to pewnie nic dobrego

Gość brykajaca siksa
jak sie nuie sprawdzi to pozniej jest placz i zgrzytanie zebow, i po co to wszystko...no ale coz rozumiem, ze kazdy ma swoje przekonania, lecz niech pozniej nie placze nad rozlanym mlekiem;]

Gość mówcie co chcecie
seks jest bardzo ważny w małżeństwie ,jeśli ja bym miała taką sytuację to myślałabym mimowolnie zdradzie

Gość brykajaca siksa
to trza mowic czego sie chce, czego pragnie, jakos podpowiedziec. kawa na lawe od razu a nie czekaj i myslec ze moze keidys bedzie lepiej.

Gość szwagierka ..
bezdobrego seksu przez życie jednak kupilas kota w worku z powodu wychowania "nie obejrzalas" innych ktow tylko wzielas pierwszego lepszego nie zastanawiajac sie czy inny bedzie lepszy

Gość brykajaca siksa
po czesci sama jestes sobie winna niestety. A teraz prosisz o pomoc...wez sie w garsc i zrob cos z tym

no jestem sama sobie winna, macie racje najgorsze jest to, że mialam innych facetów, ale z nimi nie uprawiałam seksu asz trza było

co mogę zrobić chyba została mi kraina erotycznych fantazji i tyle

Gość brykajaca siksa
mozesz namowic faceta do jakis eksperymentow, obejrzyjcie cos razem, poczytajcie

ale chyba już nie tego faceta on ma obrany jeden szczytny cel i jedną drogę, nie żartuję, jest niereformowalny

Gość brykajaca siksa
jedyne rozsadne rozwiazanie tej sytuacji to- ROZWOD!!