Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniqqqqque22

Proszę przeczytajcie i powiedzcie mi dlaczego tak jest?!?

Polecane posty

Gość Moniqqqqque22

Jestem naturalną (długowłosą szatynką). Nigdy specjalnie nie narzekałam na powodzenie u facetów. Rok temu na wakacjach postanowiłam coś zmienić i zrobiłam się na jasny blond z platynowymi refleksami. No i wtedy się zaczęło moje większe powodzenie u płci przeciwnej. OK, rozumiem u obcych, bo ten kolor rzuca się w oczy, faceci wola blondynki itp. ale nie kumam dlaczego nagle zainteresowali się mną moi kumple, znajomi i faceci, którzy do tej pory za przeproszeniem mieli mnie w D?? Czy kolor włosów jest aż tak ważny?? Przecież to wciąż ta sama osoba, wciąż ja, z ta sama twarzą :( Do tego nie zrobiłam jakiejś drastycznej zmiany jak np z brunetki w blondynkę.. To nie fair. Po paru miesiącach zamalowałam włosy na naturalny kolor, bo jednak lepiej się z nim czuję. Ale nie rozumiem zachowania facetów. Wychodzi na to,że kolor włosów liczy się najbardziej?

Gość Moniqqqqque22
Hmm widzę,że nie ma nikogo :/

Gość efgsdfsdf
Raczej wolą. Mówię tak, chociaż sama mam ciemne włosy - i to farbowane, bo ja jestem naturalną blondynką, ale uwazalam że te włosy nie pasują do mojej urody). Ale uwazam że jasne włosy są zjawiskowe. Moim zdaniem jeśli włosy są piekne, gęste i zdrowe to bardziej widać to na jasnych włosach niż ciemnych.

Gość a ja wiem jak
ja zrobilam dokladnie to samo co ty, mialam ciemne wlosy ale zrobilam blond pasemka na nich i uznalam ze wygladam lepiej, a na powodzenie tez nie narzekalam, a teraz mam juz cale blad i dopiero sie zaczelo, co tylko potwierdzilo mnie w przekonaniu ze męzczyzni wolą blondynki.

Gość Moniqqqqque22
Hmmm no tak, ale jak wytłumaczyć,że facet najpierw mnie olewa a jak zmienię kolor włosów to już mu się podobam?? Przecież wciąż mam to samo ciało, twarz, osobowość.. Tylko włosy się dla niego liczą??

Gość Moniqqqqque22
:(

Gość ddsadsad
a ja mialem odwotna sytuacje bajerowalem kiedys dziewczyne ktora miala naturalny blond i uroczo pasowal jej ten kolor. a teraz przemalowała na brąz i skrócila włosy i juz wcale mnie nie krecie stracila cos ze swojego uroku....

Gość cos w tym jest chyba

Gość Moniqqqqque22
Wypowie się ktoś jeszcze??

Gość Martusia00000
Pewnie w tym kolorku Ci lepiej dlatego masz większe powodzenie :) myśle że nie chodzi tu o kolor tylko o to że tak ładniej

Gość Martusia00000
Pewnie w tym kolorku Ci lepiej dlatego masz większe powodzenie :) myśle że nie chodzi tu o kolor tylko o to że tak ładniej

Gość Martusia00000

Gość Martusia00000