Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzikuksa523523

CZY WASZE MATKI TEZ BEZ PRZERWY MARUDZA?

Polecane posty

Go艣膰 dzikuksa523523

:o jak temu zaradzi膰? Przychodzi d o domu marudzi ze mam posprzatac, zrobie to i wymysla tak pozniej milion rzeczy:o albo oglada jakis film przychodze ogladam razem znia i juz sie zaczyna.. w PIATEK DO MNIE : ucz sie :o mamo jest piatek.. no i co z tego , ale zaraz bedzie poniedzialek i do szkoly:o:o powiedzcie czy sa jakies sposoby na to, nie moge juz tego zniesc, bez przerwy marudzi!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 NIESTETTyyyyy
NIestety Kurwa tak , non stop sie kluce , ignoruje to . Ostatnio poszlo o to ze nie zrobilem obiadu , chodze do szkoly i zawsze mam robic zostawiony przez nia obiad ,raz sie zdazylo ze nie zrobilem , (wracam o 16) ona o 17, dostalem opieprz , wiec powiedzialem ze normlanie w rodzinach... cala rodzina je obiad przy stole , a nie ze mam sobie sam robic , a raz sie zdazylo i z jaka do mnie

Udost臋pnij ten post

tak,nawet przed chwil膮.Ona nie zwr贸ci uwagi na to,co zrobi艂am,tylko na to,czego nie zrobi艂am.Nieistotne jest,偶e odkurzy艂am,pozmywa艂am,powiesi艂am pranie i og贸lnie posprz膮ta艂am,jestem najbardziej leniw膮 dziewczyn膮 na 艣wiecie bo nie wynios艂am butelek do kontenera z plastikiem bo pada艂o wi臋c stwierdzi艂am,偶e wyniose p贸藕niej :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIESTETTyyyyy
wprowadzam sie do ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oiuytrea
To mo偶e sprz膮tajcie od razu, a nie po setnym upomnieniu? Wyno艣cie 艣mieci, gotujcie obiad, itp. Wasze matki pracuj膮 i maj膮 opr贸cz tego mn贸stwo obowi膮zk贸w, wi臋c chyba nale偶y im si臋 pomoc. Mnie te偶 by szlag trafi艂, gdybym zobaczy艂a ba艂agan w mieszkaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzikuksa523523
macie jakies sposoby na to, moze jakies teksty zeby na chwile uspokoic matki? :o moja tak samo, nie wazne ze zrobilam milion rzeczy, ona uczepi si臋 tej jednej kt贸rej nie zrobi艂am :o nie dosc ze caly czas marudzi to gada ze jestem leniwa, dzikuska, mam w glowie glupote , jestem tempa itd:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzikuksa523523
super. ja czesto robie to za pierwszym razem:o zrobie wszystko o co mnie prosi艂a , ona i tak wymysli jakas nieistotna rzecz:o

Udost臋pnij ten post

Marudenie mam jest raczej nieuniknione i tak ju偶 chyba b臋dzie do ko艅ca zycia. Moja np. ju偶 rok i to codziennie komentuje to 偶e mam beznadziejny kolor w艂os贸w i 偶ebym go zmieni艂a. Jak jej si臋 to nie nudzi...blee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzikuksa523523
jak siedzialam u kolezanek kiedys to ich matki byly zupelnie inne. pytaly czy sa glodne robily nam kanapki lody dawaly itd.. raz mialam taka kolezanke co wolala mame a ona jej pilota podawa艂a :D nie wiem jak mam na to przymknac ooko jak ona cos do mnie mowi to tylko zebym wlasnie wziela kubek , albo costam zrobila , my nie rozmawiamy w sumie:o ona bez przerwy to robi , doslownie.. czasami juz nie moge wytrzymac tak mnie to irytuje:o

Udost臋pnij ten post

no mo偶e jest irytuj膮ce,jak kto艣 nie odstawi tego kubka ale r贸wnie irytuj膮ce jest,jak kto艣 sie jednak stara,sprz膮ta robi cokolwiek te偶 przecie偶 niezbyt ch臋tnie i nie oczekuje,偶e zostanie nie wiem jak pochwalony,ale jak zostaje skrytykowany za jeden b艂膮d to wtedy odechciewa sie wszystkiego :( mog艂abym przecie偶naprawde zostawia膰 syf i nic nie robi膰,ola膰 wszystko tak jak m贸j ojciec,kt贸ry jak wyjechali艣my na wakacje przez dwa tygodnie nie umy艂 ani jednego kubka i jak wr贸ci艂am to gary by艂y NA POD艁ODZE bo sie nie mie艣ci艂y ju偶 w zlewie,to ciekawe co wtedy by mamusia powiedzia艂a.Skoro jestem najbardziej leniw膮 dziewczyn膮 teraz,to ciekawe kim bym wtedy by艂a :D Ju偶 nie m贸wi膮c o tym,偶e ojciec,kt贸ry sam zostawia burdel i nic nie robi,zawsze mi ka偶e wszystko sprz膮ta膰,bo jak m贸wi jestem dziewczyn膮 wi臋c to do mnie nale偶y sprz膮tanie .Wtedy te偶 te zaschni臋te gary zmywa艂am i natkn臋艂am sie na sple艣nia艂膮 cytryne a w moim ulubionym kubku by艂y glony :O nie wiem,czy widzieli艣cie kiedy艣 taki syf :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzikuksa523523
psychiczna tortura - matki nie lubisz? Mnie zbyt czesto nie krytykuje co do ubioru wlosow itd. tylko czasami powie ze mam "艂贸j na g艂owie" :D tzn. przet艂uiszczone w艂osy, ale czasami robie taki odpoczynek w艂osom :) chocia偶 chyba z 3 razy powiedzia艂a do mnie 偶e jestem wiesniara ? :o

Udost臋pnij ten post