Gość DayNotSunny Napisano Maj 7, 2010 Cześć wszystkim. Chciałabym kupić sobie prostownicę Remington Shine Therapy. Wcześniej prostowałam włosy zwykłą prostownicą. To było 2 lata temu i tak prostowałam na początku co jakiś czas, potem codziennie. Włosy były w normalnej kondycji. Ale potem zaczęłam myć codziennie głowę, suszyć i potem prostować. I wtedy zaczęły się trochę niszczyć.. I w te wakacje odłożyłam prostownicę, kupiłam szampon loreala z odżywką, stosowałam go i suszyłam włosy, już bez prostowania. Wyglądały lepiej.. Ale teraz znowu ich stan się pogorszył i raz są ładne, świecące, miękkie, a czasem po wysuszeniu są straszne, szorstkie, bez połysku.. Więc chciałabym odstawić tą suszarkę i zacząć znowu same prostowanie i tą prostownicą Shine Therapy(ona jest z olejkiem z awokado, czytałam o niej dużo) i niby nie niszczą się tak włosy. Czy ktoś ma taką prostownicę i może mi coś powiedzieć czy rzeczywiście jest dobra i nie niszczy włosów. I co mi radzicie? Zacząć prostować znowu czy nie?? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach