Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki płaczący smutasek

Nie mam koleżanek

Polecane posty

Myslisz, ze ktos go zauwazyl? Mam na mysli ten blad. Nie Fubur tylko FUBAR!!!!! Na klona sie nie nadasz. Myslisz, ze zart? No fakt biala trumna brzmi smiesznie

Gość FUBAR.
elizeja dziwko i tak wiadomo ze sie nie zabijesz tylko uwage chcesz zwrocic na siebie, to po co takie pitolenie. Daje ci guzik, jak nacisniesz umierasz, i za chu* go nie nacisniesz. Smyram się po jajkach jak to piszę, zwisają mi do kolan jebane. To znaczy jedno, lewe do kolana, prawe normalnie, jak chodze to przez nogawke mi wypada to lewe i przydeptuje je czasami, ku*wa jak boli wtedy.

A on nie byl przypadkiem wokalista soad?

przystojniaczek23 faktycznie nie trafiłeś w mój gust. ale jeśli identyfikujesz się z taka muzyka to twoja sprawa. każdy lubi to co lubi.

Gość przystojniaczek23
haha chciałem juz napisać, że pewnie po muzyce stwierdzisz, że jestem debilem :P i w sumie miałem racje...

Zesmy sie nie zrozumieli ;) nie lubie techno, a lubie poskakac pod scena na rockowych koncertach, osobiscie wole go po staremu jak byl w system of a down

Tak był. niesamowity facet. Podszywaczu czy ja pisałam ,ze chce się zabić w najbliższym czasie ?

Niestety skakalem tylko na koncercie sepultury i apocaliptyki. Dobranoc

no faktycznie nie zrozumieliśmy się. SOAD oczywiście tez lubię od nic się wszytko zaczęło.

FUBAR jesteś facetem ? sama nie wiem skąd misie wzięło ze dziewczyną.

przysojnaki nie mówię ,ze jesteś idiotą. po prostu dla mnie muzyka to i słowa.

szczerze mówiąc dla mnie wszytko SOAD sa numerem 1. System of a Down - Arials - cytat z tej piosenki jest pod moimi żebrami.

Ja już idę. mam jeszcze książkę do skończenia. do kiedyś tam.

Gość przystojniaczek23
:)

W dzisiejszych czasach jak jest się inteligentnym, z poczuciem humoru to się raczej w życiu nie zginie ale jak się takim nie jest to jest ryzyko że tak będzie.

Co za bzdury. Nie uważam sie za kompletnego imbecyla powiem więcej myślę ,ze jestem inteligentna. Co do poczucia humoru to każdy je ma ale niektórych po prostu śmieszą rożne rzeczy. Ja mam np durne poczucie humoru mój ulubiony(noo powiedzmy , ze jest w stanie mnie rozśmieszyć ) kawał to: Co mówi Batman do Robina jak wsiadają do batmobila?

Gość Taki placzący smutasek
Takich ludzi jak ja nie ma i dlatego jestem sama.

Smutasku - ja koleżanek też nie mam :) Okazały się dwiema zawistnymi pipami, i wiesz, z perspektywy jest mi lepiej bez nich :) Mam jedną przyjaciółkę, z którą się widzę raz na miesiąc na kawie czy na piwie - a przyjaźń między kobietami to pakt o nieagresji ;) Uwierz mi, czasem lepiej nie mieć koleżanek niż mieć takie które kombinują jak Ci wbić nóż w plecy - bo przecież one takie piękne wspaniałe, a im się nie układa, w przeciwieństwie do tej mniej urodziwej od nich... To trzeba jej dokopać ;) 1,5 roku temu urwałam z tymi zakłamanymi ludźmi kontakty... I wyobraź sobie że im się niedawno o mnie przypomniało, i chcą się wielce kolegować, imprezować, bawić (no bo wiadomo - mam swoje mieszkanie, to przecież za noclegownię brata alberta robię) ;) W każdym razie później przez pół roku byłam CAŁKIEM sama... I dało się ;) Odkryłam kilka pasji, zaczęłam robić rzeczy, których nigdy nie robiłam... Zmieniłam się - na lepsze :) I zaczęłam inaczej postrzegać szczęście - sami ze sobą musimy być szczęśliwi, a nie uzależniać szczęścia od obecności drugiego człowieka. Jeśli sami ze sobą nie jesteśmy szczęśliwi, to kto może być szczęśliwy z nami - masochista? ;) Jeśli jesteś z małopolski to możemy się na kawkę umówić :)

"Na pewno sa, po prostu nie szukasz" Ja już szukałam gdzie tylko mogłam i dalej szukam ale nie spotykam takich jak ja. MOże i są tacy ludzie jak ja ale ja nie miałam szczęścia ich poznać.

Wydajesz sie mila, niegłupia i twierdzisz, ze ladna. Cos nam tu krecisz, bo to niemozliwe, zeby bylo tak jak opisujesz ;) Przez samo "ladna" powinnas miec kilku adoratorow.

Nic nie kręcę. Jestem uważana za ładną i mam kilku adoratorów ale problem w tym, że nic mnie z nimi nie łączy więc nie ma sensu się z takimi wiązać. Nie pomyśl tylko że ja mam za duże wymagania co do chłopaków i dlatego odrzucam. Przecież nie ma sensu być z kimś niedopasowanym. Lepiej już być samemu. Jestem miła ale to nie wystarczy by mieć koleżankę. Trzeba jeszcze potrafić sie ze sobą dogadać.