Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie powiem ktoo

Kiedy wiadomo, że to koniec małżeństwa ?

Polecane posty

Gość nie powiem ktoo

Jesteśmy na takim etapie, że żyjemy obok siebie, kiedy ja już przestałam sie starać żeby było dobrze.. nikt się o to już nie stara...

Gość itygara
To tak jak u mnie :-( Nie wiem dlaczego nie bierzemy rozwodu, z lenistwa chyba. Nie klocimy sie ale nie mamy wspolnego zycia. I adnemu z nas nie chce sie juz starac o nas i o nasz zwiazek.

Gość aa pyta
bo faceci nigdy sie nie staraja, my sie staramy to jest dobrze, nie staramy sie jest zle i oczywiscie twierdza ze to nasza wina, bo sie obrazamy niewiadomo o co, itp...

Gość nie powiem ktoo
Nio, my też się nie kłócimy... nie ma o co.. Mamy dwójkę dzieci, on jest ze mną bo sam jest z rozbitej rodziny i nie chce żeby jego dzieci tak skończyły (tak sądzę) a ja bo zajmuje się dziećmi i nie pracuję (najpierw muszę się usamodzielnić, nie chcę nic od niego).

Gość nie powiem ktoo
Nie wracam z pracy.. tylko czekam.. Mi zależało bardzo, ale jak napisała aa pyta jak się starałam to jakoś to było, choć ja chodziłam nieszczęśliwa, bo to tylko z jednej strony wychodziło...Później stwierdziłam, że mam dość, widocznie mu nie zależy, miałam nadzieję, że zauważy że jest coś nie tak i cos zrobi, ale mija już drugi rok i nic.. coraz bardziej się oddalamy.. Choć mi w dslszym ciągu zależy i go kocham... ale nie potrafię tak żyć.. Lepiej w ogóle niż byle jak..