Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mhargeritte

Cos dziwnego dzis sie stało, ale to nie pierwszy raz.....

Polecane posty

Gość Mhargeritte

Nie wiem czy bede wstanie wam to wytłumaczyc ale sie postaram. Np: siedziałam sobie przez dłuzszy czas na krzesle (cos tam robie,obojetnie co.. ) I gdy wstałam przeszłam kawałek do innego pokoju rozciagnełam sie to nagle zaczeło mi sie robic czarno przed oczami i nic nie widziałam (miała swiadomosc ale taka nierealna) czy niezendlałam, ale nie wiedziałam co sie dookoła dzieje . trwało to zalednie kilka sekund: Gdy sie rozciagnełam zrobiło mi sie czarno przed oczami przestraszylam sie bo musiałam czegos sie złapac zeby nie upasc, no i słapałam sie (w tym przypadku był to tyłek mojego brata, był akurat kołomnie, lezał.) no i ja sie złapałam , gdy jeszcze miałam czarno przed oczami i nic nie widziałam niewiedziałam czego sie złapalam dopiero gdy sie ocknełam, zobaczyłam rece na tyłku brata, i byłam zdziwiona skad one sie tam wzieły ? szybko je wziełam stamtad no i to tyle.. Czasami sie sie tak zdarza. *ale nie upadam, i trwa to krócej. a dzisiaj eh... doradzicie cos.. jesli niezrozumieliscie nic stego to moge napisac jeszcze raz, zebyscie jakos zrozumieli. :( a i odrazu sorki za błedy :(

być może to spadek ciśnienia lub zbyt gwałtownie wstałaś, ja tez czasem tak mam ale gdy kucam i szybko wstanę, jakos tak

Gość za mało tlenu w mózgu
Nie wstawaj tak gwałtownie, jeśli długo siedziałaś weź kilka głębokich oddechów i spokojnie wstań. Często wietrz pomieszczenia i jedz dużo żelaza (wątróbka np.).

Gość Mhargeritte
to nie koniec tej historii bo niz doszłam do siebie poczułam ręce brata również na moim tyłku i piersiach:O on chyba źle zinterpretował sytuację:/ szybko go odepchnęłam ale niesmak pozostał:(

Gość Mhargeritte
dziekuje za odpowiedzi :)

Gość ega2777
tez tak czasami mam, tylko ze nie laduje na tylku brata:))

Gość Mhargeritte
tak , oczywiscie , komus sie nudzi..:O

Gość Mhargeritte
hehe xd to był przypadek... (bardzło głupi prezpadek)

Gość Mhargeritte
przypomnialam sobie ze to trwało nie kilka sekund tylko kilka minut i wtym czasie gdy trzymałam rece na tyłku mojego brata on mi wepchnal swoje palce w cipke, pozniej uklekłam i zrobiłam mu loda

Gość Mhargeritte
zawsze tak mam gdy sie nudze to zaczepiam mojego brata, ale nie popełniam kazirodztwa bo ten brat jest synem mojego ojczyma:) zrobionym z dozorczynią i ma dopiero 14 l:)