Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika_postanawia_umrzeć

Ile jeszcze razy bede dostawać od życia w tyłek???

Polecane posty

Ile razy słyszymy ,ze po burzy zawsze wychodzi słońce, że to co nas nie zabije nas wzmocni, że miłość i dobro zawsze zwyciężą?? Wszystko to niestety puste słowa, życie jest do dupy i kompletnie nie ma sensu i nie wiem po cholere żyć, skoro jesteśmy narażeni na wieczne cierpienie.... Chyba chce umrzeć........................................................................

Nie wiem czy to nie lepsza opcja , przynajmniej możesz przez trzy lata życ tak, jakbyś chciał przeżyć swoje życie., Ja mam całe życie, ale nie chce tak żyć, mam dość!!!

Gość aiaiiaiai
odmieni sie, uwierz mi, tez tak mialam , dlugo czekalam, ale mam nadzieje, e bedzie ok

jak bedzie ok?? Wszyscy których znam są słabo zadowoleni z życia, a ci którzy są, zwykle jadą na psychotropach..czy to tak ma wyglądac?? Czy aby być szczęśliwym trzeba mieć odpowienide nastawienie, co dla mnie jest równoznaczne z oszukiwaniem siebie.. ja już mam dość, zawsze byłam silna, ale chyba już nie mam siły walczyć z całym światem, a jestem tak cholernie samotna, że nie mam co liczyć,ze ktoś się za mna w tej walce stawi....