Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultraone

Co kiedy to kobieta dochodzi pierwsza?

Polecane posty

Gość ultraone

Często zdarza się że mężczyzna zbyt szybko dochodzi, ale co jeśli sytuacja jest odwrotna? Kiedy to kobieta dochodzi zbyt szybko i nie jest w stanie oiągnąć następnych orgazmów? Mile widziane wypowiedzi zarówno panów i pań :)

Gość anona1987
No właśnie to zależy czy laska po tym jak już dojdzie poczeka aż jej partner też skończy i czy angażuje się w to, czy zaczyna rozglądać się po pokoju i czekać aż on już w konću skończy.

orgazm u kobiety opada powoli nie tak jak u nas Więc dalszy stosunek do wytrysku jest przedłużeniem jej stanu orgazmicznego i jak najbardziej wskazany

Gość mloda zonka 25..
u nas jest tak, ze najpierw maz doprowadza mnie do orgazmów mniej wiecej mam 3, ale czesto 2. a potem on spokojnie dochodzi. od zawsze mamy taka taktyke.

Gość ultraone
Może ktoś jeszcze się wypowie? Śmiało :)

Gość sfsfsffs
a laska po dojsciu do orgazmu nie ma suchej pochwy ?

Gość chyba zwariowalam
u mnie też tak zawsze bylo że mój już byly zawsze doprowadzal mnie do orgazmu a dopiero potem sam dochodzil

Gość zaqwsx
mokra nie mokra tak jak napisal ktos wyzej chodzi o to czy laska ma pozniej ochote na bzykanie czy roklada nogi i liczy obrazki na scianie.

Gość chyba zwariowalam
u kobiet jest trochę inaczej niz u facetów, my po orgazmie lubimy się przytulać i czuć bliskość więc dalszy seks jest jak najbardziej na tak bo daje nam taką możliwość. nie tak jak facet, dochodzi i koniec imprezy :o

Gość sfsfsffs
wiec jak ? POchwa u kobiet po orgazmie jest mokra czy sucha ?

Gość ultraone
Moja dziewczyna po tym jak dojdzie już nie ma ochoty na dalszy seks, jak myślicie, może udawać ten orgazm?

Gość kup pan cegłę
Niekoniecznie. Ja nie udawałam nigdy, a jak dojdę, a dochodzę szybko, to ni cholery nie mam ochoty żeby ktoś mi coś wpychał :P Mogę mu pomóc ustami, ale zwykle jesteśmy umówieni, że kochamy się tak, żebym ja wolniej doszła, i żeby on doszedł ze mną. Czasami na niego czekam, czasami nic z tego nie wychodzi, ale wtedy odczekujemy pół godziny i...próbujemy jeszcze raz :P

Gość kup pan cegłę
Oczywiscie dochodze powoli, gdy on dochodzi za mna wtedy gdy spacerujemy po lesie. Nigdy nie dochodzimy razem do lasu mieszanego. Zawsze pierwsza dochodze do lasu lisciastego i wpierdalam zoledzie jak wiewiorka z adhd.

Gość olczis
czy kobieta pierwsza dochodzi ?

Gość olczis
kiedy kobieta może najszybciej zajść w ciąże

Gość Zwolennik kobiecego egoizmu
Ja zawsze się staram doprowadzić kobietę, a potem różnie bywa- albo ma dalej ochotę i doprowadzam ją znowu, albo nie ma ochoty i kończymy. Ja nie muszę zawsze dochodzić.

Gość Gorącyszczecin
A w jakim czasie wasze kobiety dochodzą ?

Gość gość
?

Gość gość
dzieciaki normalny facet pieprzy(kocha) nie bacząc na jej orgazmy vel rozkoszując się kolejnymi :) Ps wolę wielokrotne orgazmy, niż ich brak