Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elka240

tesknie za bylym!

Polecane posty

hey bylam ze swoim chlopakiem prawie rok. widywalismy sie w weekendy a czasem w tygodniu. Bylo nam razem dobrze. ciagle powtarzal ze mnie kocha i nie znioslby naszego rozstania. zawsze byl w obec mnie opiekunczy i moze troche za bardzo zazdrosny ; ) jednak potem cos sie stalo nawet sama nie wiem co... i zerwał mowiac ze za rzadko sie widzimy. z poczatku az tak bardzo tego rozstania nie odczulam dopiero potem. od zerwania nie widzielismy sie ani zbynio nie pisalismy ze soba, a minal juz prawie ok. jakis czas temu spotkalismy sie przypadkiem i zaczal czesciej przyjezdzac do rodziny, ktora mieszka nie daleko mnie. od tamtego spotkania zaczelam sobie zdawac sprawe, ze okropnie za nim tesknie i brakuje mi tego jaki dla mnie byl. zaczelam za nim tesknic. wszystko znowu wrocilo i oddalabym wszystko zeby teraz z nim byc. ale on chyba juz tego nie odwzajemnia a ja boje sie mu tego powiedziec. Doceniłam jak straciłam. Nadal go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego, a tym bardziej siebie z innym. kazda jego wiadomosc czy telefon daje mi jakąs nadzieje, chociaz wiem ze jej nie ma. ale i tak sie łudze... jestem strasznie przybitai nie wiem co mam zrobic, a nie chce stracic z nim kontaktu i o nim zapomniec. teraz bylabym na kazde jego skinienie palca. kiedy sobie przypominam chwile spedzone z nim mam ochote sie rozplakac i zadzwonic do niego i blagac zeby do mnie wrocil, ale boje sie ze mnie odrzuci albo co gorsza wysmieje... mieliscie moze podobna sytuacje...? ;//

Gość ja miałam ale już zapomniałam
Przypominam sobie że spędziłam sporo czasu na forum uczuciowym kafe i rozumiem - było ciężko. Teraz już mi przeszło. Moja porada: - zajmij się czymś, nie pisz w tematach o miłości tylko np. pokłóć się o aborcję czy coś, często wychodź z koleżankami, nawet jak nie masz ochoty. - Ja np. zrobiłam wtedy tak: za każdym razem kiedy mój były zmieniał opis na gg, a ja widząc komunikat wytrzymałam i nie sprawdziłam, co to za nowy opis, stawiałam sobie kreseczkę - to motywujące, widziałam wyniki. - Często myśl o tych złych chwilach - na pewno bywało różnie, słodko i gorzko - jak najczęściej myśl o tych złych chwilach i wadach byłego chłopaka. - Poza tym fantazjuj o innych facetach (naprawdę da się nakręcić - pewnie na tę tęsknotę też się sama nakręcasz więc można przy pewniej cierpliwości nakręcić się na innego faceta). - Wyobraź sobie jakiegoś znajomego Ci chłopaka, który jest Ci obojętny, nie lubisz go lub nie pociąga Cię zupełnie seksualnie. I wyobraź sobie, że on jest w Tobie zakochany i myśli o Tobie takie same rzeczy jak Ty teraz o byłym. Dziwnie co? - jeśli już nie możesz powstrzymać się od oglądania jego zdjęć to może podorysowuj mu jakieś rogi czy coś. Cóż, to samo minie, ale póki co 3maj się. Powodzenia.

w sumie jeśli on jest sam to spróbuj nawiązać z nim kontakt smsowy, zacznijcie rozmawiać i stopniowo... po jakimś czasie na kawke, zobaczysz wtedy na czym stoisz. Tak jakby od początku. Ludzie się schodzą :) Ja też wróciłam do byłego i jestem najszczęśliwsza pod słońcem, że tak zrobiłam:)

Ja nie mam takiej silnej woli, żeby nie sprawdzic czy jest na gg. a potrafie robic to co kilka minut. nawet sama nie wiem po co, bo wiem ze nie bede miala odwagi do niego napisac jesli on nie zrobi tego pierwszy.